• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

Hatday


hat/pimkie shirt/hm shorts/hm otkboots/pimkie

Kiitos kommenteista edelliseen avautumiseen ahah, välillä sitä jokainen vähän voi, eiks niin? ;-) Oon tällä hetkellä turvallisesti takaisin omassa sängyssäni, en aio liikkua tästä enää mihinkään (paitsi ehkä jääkaapille). Mun jokaista jalkalihasta särkee niin tavattoman paljon, että itkettää... Tein eilen ekaa kertaa pitkään aikaan vähän kyykkyjä ja hohhoijaa sen kyllä tuntee. Mä luulin olevani edes jonkinmoisessa kunnossa tällä hetkellä, mutta viimeistään tämänpäiväinen lenkki todisti (voidaan käyttää paremmin nimitystä tuskainen taival) sen, ettei tässä nyt missään huippukunnossa taideta ollakkaan. No todennäköisesti joitain lihaksia ollaan sentään kesän jälkeen saatu takaisin. Toivottavasti ainakin, koska tajusin painavani tällä hetkellä about 7 kiloa enemmän kuin kesällä heinäkuussa. HAHAHA ei se pelkkänä läskinä oo voinu vaan tulla. Eihän? 

(hyvä todiste siitä taas fellas että ne kilot ei kerro oikeestaan mitään susta, seitsemän kiloa kuullostaa järkyttävältä määrältä, mutta mun kropassa se ei musta kamalasti näy edes...) Tärkeintä on oikeesti se vain että viihtyy omassa kehossaan ja tuntee itsensä hyväksi ja terveeksi. Toki tavoitteita on hyvä jokaisella olla, niinkuin mullakin ton oikean jalan takaisin entiselle kuntouttaminen, mutta loppujen lopuksi en oo sen huonompi kuin ennenkään jos se ei koskaan samalle tasolle palaudu. Se mikä määrittelee meidät ihmisinä, ei oo se miltä me näytetään, kuinka monta kiloa on syväkyykyssä selässä tai mitä se vaaka tällä kertaa näyttää, vaan se miten me kohdellaan muita ihmisiä. Eli summarummarum mä en oo mielestäni yhtään sen huonompi/pahempi/epäonnistuneempi ihmisenä vaikka olen "lihonut" puolessa vuodessa 7kg. 

Menipä diipiksi, näiden asukuvien kanssa. Syytän tästä kaikesta lihaskipua joka sekoittaa mun pään katkeransuloiseksi. Salaisesti oon masokisti ja tykkään tästä kivusta. Eli pidetään peukkuja että tää pääsee huomenna ylös sängystä, koska olisi kiva tehdä jotain kivaa huomenna. Tosin ei iso menetys ole sekään jos sitä sänkyyn jää, olympialaisia pitäisi tulla koko ajan ja ainakin suomen pelin ajaksi mä liimaannun ruudun eteen hyvin tiukasti! 

Asu on mun näköistä settiä, ruutupaidat as ultimate favourite clothing. Pukushortsit on monta vuotta vanhat, mutta jo se, että otin ne tänne ranskaan mukaan kertoo sen, että ne on mun luottovaate. Kun ei kertakaikkiaan keksi mitään alaosaa jonkun yläosan kanssa ja mustat farkut on liian tylsät, nää toimii aina. Statement osana tänään asussa toimii hattu ja ylipolvensaappaat joihin oon ihastunut hyyvin paljon. Tuntuu saapasjalkakissamaiselta tepastella niissä ympäri Rivieraa. MIAU. 

2 kommenttia:

 1. Anonyymi18/2/14

  Mun mielestä näytät tällä hetkellä paljon paremmalta ja terveemmältä ton 7 kg painavampana. Olit jotenkin säälittävän näköinen sen sun polvileikkauksen jälkeen ja nyt siis elävämmän näköinen. Ja ei se paino meitä ihmisinä määrittele. Mullakin oli pitkään ajatuksena, että olis paljon parempi jos olisin laihempi. No, sitten laihdutinkin, mutta enpä sen kummemmaks muuttunut. Nyt on kiloja tullut, mutta oon ehkä jopa onnellisempi ja viihdyn paremmin kropassani. Olin vähän säälittävän näköinen sillon pienempänä. Sillonkin kiloja oli etten siis överiksi oo koskaan vetänyt, mutta rakenteeni on sellainen, että näytin todellisuutta pienemmältä. Tykkään olla tällänen vahva ja voimakas, mikä tällä hetkellä olen. Lihasta on tullut siis kerättyä. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Silloin olin kyllä semi säälittävä tapaus muutenkin ja oon onnellinen että oon saanut sitä lihasmassaa takaisin! Mä oon kanssa sen ruumiinrakenteinen että näytän kevyemmältä kun oon, välillä ihmiset ei usko että painan niin "paljon" :b Mut mäkin tykkään olla vahva ja lihaksikkaan näköinen, tämmöisenä uskon viihtyväni paljon paremmin kuin laihana ilman lihaksia. Hyvä me! Musta on niin ihanaa että porukka alkaa ymmärtämään että kilot ei merkkaa mitään loppujen lopuksi, kunhan on vaan terveellinen ja kunnossa :-)

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates