• Facebook
  • Blogger
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Contact

my picks from spring 2014 trends


1. Liehuva lahkeiset housut

2. Tuxedo pants meats verkkarit sivupalkki raidalla

3. Shift blouse

4. Pastelli värit

5. Midi mitta hameissa

6. Reilut rennot takit

7. Lappuhaalarit

Uusi vuosi uudet trendit vai miten se meni? Itse en k o v i n kovaa juokse uusien trendien perässä vaan koitan luoda oman tyylin sen perusteella mistä itse pidän. Myönnän kuitenkin seuraavani sitä mikä nyt on muodissa ja siten päivittäväni vaatekaappiani aina uusien kivojen trendien rantautuessa. Vähän yritin etsiä minkälaista ennustetta ensi keväälle ollaan muodin osalta lupaamassa, koska mulle kevään muoti on hyvin ajankohtainen aihe, kun taas teille Suomessa vähän kaukaisempi haave. Mutta kyllä osa näistä menee kevättalvellakin! 

Bongasin henkkamaukan nettisivuila the new icons malliston liehuvan trenssitakin ja sitä kyllä on pakko päästä kokeilemaan. En omista klassista trenssiä ja se olisi hyvä lisä mun vähän grungemaiseen takkivalikoimaan joka ei aina söpöjen mekkojen kanssa sovi yhteen. Ei sillä että mä kamalasti söpöilyä harrastaisin edes. Innoissani olen myös tuxedo (suom. puvun) housuista ja liehuvista housuista. Niitä mulla on kaapissa varastossa jo!

Mitä ootte mieltä siitä sopiikko midi mitta meille alle 170-sentin kasvaneille? Yksi midimittahame multa löytyy mutta pelkään sen lyhentävän mua huimasti ainakin ilman korkoja. Toisaalta muodin ei pitäisi olla rajoittavaa ja tulisi unohtaa kaikki muotisäännöt? eh? 

Ainut mikä näistä mun valitsemista poiminnoista ei mua niin nappaa on pastellivärit. En taida omistaa mitään pastellisävyistä, jos ei lasketa meidän vaaleanpunaista vessapaperia :-b Musta kuitenkin tärkeintä trendien seuraamisessa on se, että ne muokkaa oman näköiseksi. Suora kopiointi on tylsää ja noh helppoa. Mutta samalla voi kadottaa oman "identiteetin" pukeutujana ja huomata ettei viihdykkään valitsemissaan vaatteissa. Siksi mä en pue päälle pastellia, olisi se kuinka trendikästä. Mulla ainakin menee päivä vähän mönkään, jos en viihdy mun vaatteissa. Pinnallista vai ei? 

Teidän vuoro sanoa, mikä mun listasta kuullostaa teistä parhaimmalle? :-)

0 Comments:

Lähetä kommentti

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates