• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

UIMASSA!


Hulluu tai ei, olin tänään uimassa! Jopa uin monen sammakkopotkun ajan eteenpäin. Oli se silti hyyyvin kylmää se vesi vielä, mutta pian pian alkaa olla jo aika lämmintä. Voin vannoa että auringossa maatessa lämpötila oli melkein 20 astetta. Epätoivoisesti yritin saada vähän rusketusta pintaan tälle kalkkilaivan kapteenittarelle. Oon varma siitä että näytän paremmalle kuin on selvästi väriä pinnassa. Ruskettuneisuudessa on myös se hyvä puoli ettei tarvi meikata. Oon maailman laiskin meikkaaja, ripsari ja kulmakynä on ainoat asiat mitä viitsin yleensä laittaa tälläisinä päivinä. Onneksi mulla on suhteellisen hyvässä kunnossa iho!

En voi uskoo kuinka sinistä täällä on, kuinka kirkkaana kaikki värit loistaa ja kuinka helppoo täällä on hymyillä. :-) Vesi on ihan kirkkaan sinistä ja hiekka valkoista. Täällä on myös jokapuolella ihan vihreää, joitan kukkia kukkii jo ja tuntuu että lehtipuihin alkaa puhjeta lehdet ihan millä hetkellä hyvänsä. Tajusin että oon aika sairaan onnekas kun saan olla täällä, en kyl vaihtais hetkeekään tästä pois. Yksi asia minkä myös ymmärrän nyt paremmin on se, että pitää oppia että oma onnellisuus ei saisi koskaan kummuta muista ihmisistä vaan ihan itsestä. Menee hyvin diipiksi jutustelu, kun tarkoituksena oli kertoa vain että mä kävin uimassa! Talviturkki on siis virallisesti veks, koska mulle kerrottiin että avantouintia ei lasketa?  

Meillä oli kasa ruokaa mukana rannalla, ei oo hauskempaa kuin mussuttaa hyvässä seurassa. Makoiltiin hiekalla jutellen kaikesta mahdollisesta kuten teiniraskauksista, asuntojen hinnoista eri maissa, tulevaisuuden suunnitelmista, puhelinmyynnistä ja elämästä yleensä. Täällä on niin mahtavia persoonia kavereina, sen että ollaan kotoisin eri kulttuureista välillä näkyy hyvin selvästi. Me suomalaiset saatetaan olla vähän hiljaisempia kuin muut. Euroopan sisälläkin asiat saattaa toimia niin erilailla eri maissa. Aina välillä kun kuuntelee juttuja tulee ihan "WHAT" fiilis. 

Uimisen jälkeen paikallinen tuli kysymään että "whaat the fuuuck kävittekö oikeesti uimassa???". Paikalliset kulki rannalla tänään toppatakeissa ja kaulahuiveissa. Me maattiin rannalla bikineissä. Mihin keho on tottunut on aika merkittävä asia kuitenkin. Muut uimakaverit olivat Kanadasta ja Puolasta, joten ymmärtää sen että meillä tämä on aika lämmintä. 

Vikasta kuvasta mun naamalt paistaa just se onnellisuus. Tai sitten adrenaliini velloo niin vahvana uinnin jälkeen kehossa että suu vaan vääntyy irvistykseen :-D Tykkään näistä kuvista niin paljon, siksi päätin jakaa ne täällä teillekkin. Vaikken sitä kovin usein tälläisten kuvien kanssa tee. 

6 kommenttia:

 1. Anonyymi25/2/14

  Onpa ihanat bikinit. Mistä oot mahtanut ne ostaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mun lempparit kanssa :-) Ostin ne suunnilleen tasan vuosi sitten cubuksesta!

   Poista
 2. Ihania kuvia! Mäkin olisin jo mennyt uimaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No kyl tähän aikaan ois jo vähän hävettävää jos ei menisi uimaan, pitää pitää suomalaisten mainetta yllä :-D

   Poista
 3. löysin tän sun blogin ihan vasta, niin haluaisitko kertoo miten päädyit sinne asumaan, tai jos oot jossain postauksessa kertonu ni linkata sitä? opiskeletko siellä? :) jään kyllä niin seurailemaan, koska ranska on munki unelma ja sun blogi on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muista että oisin erikseen postausta tästä kirjoittanut (huono muistinen kun oon), mutta joka tapauksessa oon täällä opiskelijavaihdossa puoli vuotta, eli sitä kautta tänne päädyin! Eli opiskelen täällä, vaikkei luentoja vielä oo oikein ollutkaan :-D Ranska on kyllä upea paikka, ainakin Rivieran seutu, ihan uskomatonta oikeesti asua täällä :-) Kiitos!!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates