• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

I CAME TO SPAIN AND .......


..... THERE WERE SO MANY STAIRS
..... I DRANK SO MUCH SANGRIA
..... I WALKED MY LEGS OFF
..... I ATE TOO MUCH TAPAS
..... I FELL IN LOVE WITH SPAIN

Huh palattu takaisin Espanjasta. Voin kertoa että väsyttää, ei ollut mikään helppo lomareissu! Matkustettiin Madridiin keskiviikkona 7 eri kulkuneuvolla, ensin kahdella junalla Marseilleen, sieltä bussilla lentokentälle, koneella Madridiin ja hostelliin kolmella eri metrolla. Yllättäen kaikki meni niinkuin pitikin ja perillä oltiin yhdeltä yöllä. Nukuttiin sekadormissa halvimmassa hostellissa mikä löydettiin, mutta se oli oikeastaan aika mukavaa, eikä mua ainakaan haitannut mikään siinä hostellissa. Kertoilen tarkemmin varmaan päivien kulusta kunhan saan siirrettyä kamerasta kuvat koneelle. Eilen se ei millään onnistunut, olin tappoväsynyt, niinkuin olen vielä tälläkin hetkellä. Nyt tosin istun luennolla ja tätä pitäisi jaksaa vielä kuuteen asti. Help me. 

Syy kuolemanväsyyn on se, että päätettiin matkata Valenciaan yhdeksi yöksi. Bussi Madridista lähti 900 aamulla ja bussi takaisin Madridiin lähti 600 seuraavana aamuna. Eli en nukkunut la-su yönä yhtään, paitsi sen mitä bussissa torkkui ja lentokoneessa pystyi silmiään ummistamaan. On varmaan sanomattakaan selvää että takaisinpaluumatka oli yhtä vaiherikas kuin sinne menomatka :-D Ei oo helppoo kun pitää köyhäillä. 

Ahh Madrid. Rakastuin espanjaan hyvin palavasti tämän matkan aikana! Eka kerta Espanjaan ja onneksi alle kuukauden päähän on varattu jo seuraava reissu :-) Madrid oli järjettömän kaunis vanhoine rakennuksineen ja kulttuuri kohteineen. Kierrettiin jopa kaksi museota! Kaupunki oli todella siisti ja kaikki oli kävelymatkan päässä. JA SE RUOKA. OMG. Se oli aivan mahtavaa ihanaa suussasulavaa ja taivaallista. Ja halpaa. Huhhuh tuli syötyä ihan järkyttävän paljon eheheh. Lupaan näyttää teille ruokakuvia kaikesta mitä söin, että voitte tulla ruokakateelliseksi ;-b 

Nyt pitää jatkaa taas netissä surffailua luennon kuuntelua. Palataan paremmilla madrid kuvilla ja HUH jopa yksillä asukuvillakin! Käsimatkalla matkustettaessa tuli vietettyä aika paljon aikaa samoissa vaatteissa :-D Mutta ihanan helppoa se oli, olla niin kevyellä varustuksella liikkeessä. 

2 kommenttia:

 1. Kuulostaa niin kivalta reissulta! Itelläki matka Espanjaan tiedossa pian :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyl tosi mahtava reissu! Espanja vei kyllä sydämen <3_<3 Oi kuin siistii, matkustaminen on kyllä parasta!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates