• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

"LIFE IS AWESOME" POST - DONT READ IF NOT INTERESTED

1. Huulipunan varjopuolia tai punapuolia?
2. Huh täällä on vaan niin upeet juoksu maisemat. Merta ja lumihuippuisia vuoria tällä kertaa!
3. I was off to the beach :-)
4. Sovari-asu-kuvari
5. Lenkille, on paljon kivempaa juosta ku on plus 17 kuin plus 1
6. Asua peilin kautta, ennen luentoja jaksaa vielä vähän hymyilyttää, luennolla sit hymy hyytyy
7. Asu igen! Oon kunnostautunut korkojen käytössä finally! Nää on aika ihanat korot :-)
8. Lenkkimaisema 2
9. Surffitukka 
10. Asu vol 12413025245245
11. Kävin yleisurheilu kentällä vähän treenaileen, tuli niin muistot mieleen!
12. No words
13. Mansikoita ja viiniä, perfecto <3_<3
14. Lenkkimaisema 3 en tosin ihan vedessä juossut, lavastuksen makua....
15. Dilemmani mun
16. Aurinko laskee, kolme kk täällä takana! Oh My God

Elämä rullaa täällä omalla painollaan. En voi uskoa että täällä on viettänyt jo kolme kuukautta. Toisaalta tuntuu että aika on mennyt todella nopeaa ja kolme kuukautta tuntuu pitkälle ajalle. Toisaalta tuntuu taas että miten on kulunut vasta kolme kuukautta, koska niin paljon on tapahtunut täällä että aikaa luulisi kuluneen enemmänkin. En osaa tänne luontevasti kirjoittaa, kuvailla sitä sanoin, millaista täällä on. Sanat jää kaikumaan ihan liian onttoina tai värittöminä. Pelottaa ajatuskin kotiin palusta. Luin jostain että kotiin palaaminen on sen takia vaikeaa koska siellä kaikki on säilynyt ennallaan niin paikat kuin ihmisetkin, mutta sä oot muuttunut. Ne kaksi ei sovikkaan enää yhteen, yhtälö ei täsmääkkään. Kai susta jää aina palanen maailmalle. Musta tuntuu tosin että puolet mun sydämestä jää tänne. Huhtikuun loppuun asti on mun vuokrasoppari voimassa. Oon tosin päättänyt että jään tänne pidemmäksi aikaa. Se rauhoittaa mun mieltä. 

Tää viikko on viimeinen viikko koulua, luentoja. Onneksi se on ohi. Tässä pitäisi samalla tehdä kaksi ryhmätyltä (samasta aiheesta LOL) ja yksi henk koht essee. Sit pitäs olla kaikki nopat kasassa ja mun valmistua kauppatieteiden kandidaatiksi. Hullua sekin. Kolme vuotta mun elämästä tiivistyy siihen paperiin.

Mulle kuuluu hyvää. Oikeasti hyvää. Ei elämä tietenkään missään vaiheessa oo täydellistä, mutta mun optimisti ajatusmaailmalla ajatellen kaikki tuppaa järjestymään. Kaikki järjestyy loppujen lopuksi, jos ei järjesty, se ei ole vielä loppu. Musta on hauskaa että voin täällä ottaa lasillisen viiniä aina silloin kuin huvittaa, en mä Suomessa niin koskaan oo tehnyt. Musta on hauskaa, että välillä huomaan ajattelevani englanniksi. Se tuntuu niin paljon luonnollisemmalta, kun puhuu sitä koko ajan. Unet tosin näkyy vielä suomeksi, ainakin sen perusteella että puhun unissani kuulemma suomeksi. Musta on ihanaa miten hyviä ihmisiä oon täällä tavannut ja miten hyvin niiden kanssa tulee juttuun, jo ihan alusta alkaen. Loppujen lopuksi ne ihmiset on kuitenkin se asia, mikä muovaa sun elämän sellaiseksi kuin se on. Vaikka väitänkin vähän olevan epäsosiaalinen suomalainen jurottaja, kyllä mä kaipaan niin paljon ihmisiä rinnalleni. 

Sanokaa sitten kun teiltä alkaa tulla tää mun "elämä on parasta, ihanaa vaaleanpunaista ja suloista" löpinä korvista. Mutta niinhän se vain menee, että se asia mikä sulla on jokapäiväisessä elämässä koko ajan, siitä sä puhut eniten. On se sitten vaihto, intti tai vaikkapa polvivamma. Pelkään että kun tuun Suomeen hukutan kaikki mun kaverit tarinoilla täältä ja ne kyllästyy muhun! Tiedän myös sen, että kaikki tarinat ei oo niin kivoja niille jotka ei oo niitä elänyt, ne ei aukea samalla tavalla. Mä luulen kertovani tosi hyvää ja hauskaa juttua, mutta se ei oo muista hauska.

Tosin noin käy muutenkin aika usein. Oon piilohauska. 

4 kommenttia:

 1. heiii mistä noi sun ihanan malliset biksut on?

  VastaaPoista
 2. Ihana just lukee, et sulla menee hyvin! :) Toivon vielä itekki joku päivä eläväni ulkomailla vaihdossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih hyvä kuulla :-) Suosittelen kyllä vaihtoon lähtöö, jos vaan on mahis siihen jossain vaiheessa!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates