• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

MADRID


Vaihtelua asukuviin ekan Madrid-kuva-oksennuksen kanssa! Huh Madrid oli niin kaunis, tuntuu ettei sitä millään saanut näihin kuviin tallennettua! Vanhoja tyylikkäitä rakennuksia joka kadunkulmassa, keskellä kaupunkia monia kauniita puistoja ja jotenkin vain niin lämminhenkinen tunnelma. Virkistävää oli myös se, ettei Madridissa oo kamalasti mitään MUSTSEE-nähtävyyksiä, joten ei tarvinnut stressata niiden näkemistä liikaa. Oli ihan ok vaan kävellä laiskasti kaupunkia ympäri ja katsella muutama nähtävyys ja sitten mennä syömään. Hulluu oli se, miten ruoka oli siellä vielä halvempaa kuin täällä ranskassa. Tosin rivieran seudulla on ihan ymmärrettävää että täällä hinnat on vähän korkeammat kuin muualla Ranskassa, Pariisia lukuunottamatta. 

En oikein tiedä, mitä muuta Madridista kertoa kuin että se on ihana, kaunis, ruoka on hyvää ja viini halpaa. Annetaaks kuvien puhua puolestaan? :-) Pari Madrid kuva-kasaa lupaan vielä, ainakin ruuasta on pakko jakaa kuvia!Käsi ylös joka on käynyt Madridissa, mitä tykkäsitte?

2 kommenttia:

 1. Anonyymi2/4/14

  Ihania Madrid kuvia! Varailin just tänään lennot Barcelonaan niin kiva katella kuvia Espanjasta :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! OI ite oon ens tiistaina matkustamassa Barcelonaan :-) Jotenkin mulla on kutina että se on vielä enemmän mun lainen kaupunkin kuin Madrid...

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates