• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

MUSIC RECOMMENDATIONS!

Onko täällä, lukeeko mua joku ultimate musiikkifiilistelijä? Onko teillä kiinnostusta kuulla mun musalemppareita aina välillä? Mä nimittäin rakastan uuden hyvän musiikin fiilistelyä ("uuden ja uuden" välillä teen löytöjä hyvin "vanhoista" biiseistä) ja klikkailen aina kaikki blogeissa olevat laulut soimaan. Musta myös tuntuu että ihmisen lempimusiikki kertoo hyvin paljon ihmisestä itsestään? Oon viimeaikoina tehny pari huippulöytöä ja jaan ne nyt teillekkin :-) Tarvitsin pakohetken mun päivitetyn urasuunnitelman kirjoittamisesta..... HAhaha kun ei mulla mitään urasuunnitelmaa vieläkään oo! Oon suunnitellut opiskelevani vielä ainakin kolme vuotta, jos tsekataan asiaa sitten sen jälkeen? Back to music -->alt-J ja Breezeblocks johon törmäsin spotifyssä on ennestään ihan tuntematon artisti mulle, mutta tää kappale iskee muhun jättemycket! Se on vain niin onnellinen ja letkeä ja kesäpäiväinen. Vaikka lyriikat onkin vähän surulliset. Uskon että on olemassa kappaleita jotka tekee elämän paremmaksi ja aina tätä kuunnellessani en tee mitään muuta kuin vain fiilistelen tätä.Tykkään paljon tyttöbändeistä/laulajista. Helpompi samaistua fiilikseen ja laulaa mukana tms? Kannattaa kuunnella tän biisin lyriikoita, koska niissä on sanomaa. If i had to beg for youre love, would it ever be enough? Kuuntelen tätä usein kävellessäni paikasta A paikkaan B ja katu muuttuu live-esiintymis-lavaksi ja liikuttelen huuliani sanojen tahdissa.Hyvin hyvän mielen kappale. Kun sulkee silmät voi kuvitella istuvansa rannalla varpaat hiekassa, vaeltelemassa kukkaniityillä tai juoksemassa rankkasadetta piiloon vieraassa kaupungissa. Kaikki musiikki myös kuullostaa paremmalle, mitä lujemmalla volyymitaso on. Ja koska yhdistän biisit vahvasti mun elämäntilanteisiin ja ihmisiin, jo sen takia tää kappale saa mut aina hymyilemään.


Tää kappale innostaa tanssimaan alusvaatteillaan silmät kiinni. Ja mikä biisi joka saa sen reaktion mussa aikaan, täytyy olla hyvä. Alusvaatteillaan tanssiminen on hauskaa, kannattaa kokeilla :-D Parasta se on tietenkin silloin kun kukaan ei oo näkemässä. aHahha OK ei mulla sit muuta tällä kertaa. 


HAPPY TUESDAY! 

2 kommenttia:

 1. Noi ekat on munki soittolistoilla jo aikasemmin soinu. Tykkään myös ihan hirveesti Alt-J:n Tarosta ja Haimin Falling. Suosittelen kuuntelee! ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan soittolistalle! Haimia oon ainakin parin kappaleen verran enemmän kuunnellut, mutta tolta oon vahingossa välttnyt!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates