• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

Napa näkyy ja repaleiset polvet

TOP/LEFTIES SHIRT/CUBUS JEANS/HM HEELS/JEFFREY CAMPBELL

En oo pitänyt mun litoja ikuisuuksiin. Miksiköhän näin on päässyt käymään. Ne tuntuu hyvälle jalassa. Kun mun pituus kasvaa sen 15cm tuntuu että itseluottamus kasvaa ainakin 25cm. Yhtäkkiä oon kaikkia pitempi. Sydän sulaa näille, nää on syystäkin mun lempikengät. 

Asu taas oli niin mua kuin voi olla. Ei mitään fiineilyy. Napa näkyy ja polvissa on reijät. Ei oo nii vakavaa. Oon hamstrannu napapaitoja kaapiin vaikka millä mitalla. Ne on niin kool. Helppoja mutta asenteellisia. Koska vihdoin sain uudet mustat farkut, saivat nämä kaverit uuden elämän. En malttanut näitä mihinkään roskiin heittää ehei! Vaan polviin isot reijät ja niillä on uusi ilme. Haaroissa oleva reikä on teipattu kolmeen kertaan umpeen. Laiska ihminen kun ei jaksa ommella. 

Tuntuu ettei musta nyt mitään järkevää tekstiä irtoa. Oon koko päivän rehellisesti sanottuna kirjoittanut laskentatoimen ja rahoituksen esseetä. Päässä pyörii vain investointimenetelmät ja budjetoinnin huonot ja hyvät puolet. Miksei kukaan kertonut että vaihdossa pitää jotain oikeasti tehdäkkin. Tänään täällä on satanut ihan kaatamalla koko päivän. Suunnitelmissa oli pitää food party, mutta en viitti lähteä edes lähikauppaan koska matkalla varmaan hukkuisin.

Sen sijaan oon juonut valehtelematta ihan liikaa kahvia. Tuntuu että vähän sydänalassa tykyttää normaalia enemmän... Oon pessyt viisi koneellista pyykkiä. Ja tuijotellut kattoon, odottaen että kuin taikaiskusta jostain ilmestuisi sanoja lisää mun esseeseen. Ei oo muuten ilmestynyt. 

huh ja samaan aikaan on ihan kamala ikävä. 

4 kommenttia:

 1. Ihana asu ja sinä ja koko lookki! Aivan täydellinen mun silmään<3 Tällaisiä oikeasti aivan täydellisiä kokonaisuuksia tulee vastaan kuitenkin aika harvoin vaikka yleensä kaikesta löytyykin jotain kivaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh iso kiitos kommentista! <3 Mäkin tästä lookista kyl tykkäsin :-)

   Poista
 2. Anonyymi23/3/14

  Oletko itse tehnyt siis reiät noihin farkkuihin? Ihan vaan leikkasit ja revit vai minkälaista niksiä käytit?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ihan itse tein! Laitoin housut jalkaan ja just polven kohdalle leikkasin kynsisaksilla noin 3cm viillon, jonka sitten käsin revin isommaksi aina sivusaumoihin asti. Hyvin helppoa ja yksinkertaista :-D Vähän sitten hapsotin reunoja, mutta uskon että käytössä se tapahtuu luonnostaan, niin en siihen kauheasti aikaa uhrannut.

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates