• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

!OLLEHHELLO!


Huh elämä vie paljon aikaa. Oon päättänyt nauttia tästä enemmän kuin on mahdollista, siksi oon kokenut epämotivaatiota kirjoitella teille. Suoraan sanottuna mulla on inspiraatiota pukeutumiseen, mutta ei niiden asujen kuvaamiseen. Tuntuu että ne on niin perus-asu-settiä mistä ei kukaan inspiroidu, niin oon odotellut sitä päivää että jaksan kiskoa päälle jotain spesiaalinpaa. Täällä on viimeaikoina ollut aivan mahtavat kelit. Torstainana vietin koko päivän rannalla, perjantaina taas jouduin koulunpenkille ekaan kertaan kolmeen viikkoon koko päiväksi. Perjantaina lähdettiin parantamaan myös maailmaa parin viinipullon ja hyvän seuran voimin. Yritettiin mennä rannalle juomaan, mutta koska täällä on vielä talvikausi niin ranta oli lukossa. On ihan ookoo että nyt kun ulkona on melkein jokapäivä +20 astetta niin on talvikausi vielä meneillään ja paikalliset kulkee täällä toppatakeissa. Miksei kukaan sano niille että lämpöhalvaukseen voi kuolla?

Lauantaina makoilin rannalla koko päivän parhaassa seurassa. Kävin jälleen uimassa! Vesi ei oo enää niin kylmää, siellä voi oikeasti käydä uimassa ja vähän aikaa jopa viettää aikaa. Lauantaina myös kevään ensimmäiset barbeque juhlat, joista tosin myöhästyin sen verran että grilli oli jo sammunut ja mun kanat piti paistaa pannulla... FAIL. En oo ennen viettänyt niin paljoa aikaa teekkareiden kanssa suomessa, että osaisin sanoa onko tämä suomessakin normaalia. Mutta tunsin itseni vähän "yksinkertaiseksi" kun en voinut oikein seurata keskustelua kaikenmaailman ydinfysiikasta eritapoihin koodailla asioita. Koin parhaimmaksi vaihtoehdoksi hymyillä ja keskittyä kanapihvieni syömiseen. Jos mä vietän aikaa kauppislaisten kanssa, ei me kovin usein jutella 4pn malleista, Hofsteden dimensioista tai tilinpäätösanalyyseistä. Dunno dunno. 

Päivät täällä on niin hyviä, ne lipuu nopeasti ohitse. Sunnuntaina olin jälleen kerran rannalla, kokkailin lounasta ja nautin. Oon viimepäivinä hymyillyt niin paljon että mun poskia särkee. Rannalla vietetyn ajan perusteellaa alkaa olla ruketuskin suhteellisen hyvässä mallissa jo, hiukset vaalenee nopeammin kuin värikäsittelyllä saisi tulosta aikaan ja tuntuu vaan niin hyvälle hela tiden. Tuntuu epärealistiselle vieläkin että mä oikeasti asun täällä. Tää kaikki tuntuu välillä ihan unelta. 

Tänään maanantaina korkattiin viimeinen vapaaviikko, ennen kuin opiskelu todella alkaa. Sen kunniaksi lähdetään keskiviikkona Madridiin! Oon superinnoissani, koska en oo koskaan ennen käynyt Espanjanssa saati sitten Madridissa. Madridiin ollaan luvattu vielä lämpimämpää säätä kuin tänne. Mennään tapaamaan siellä tällä hetkellä vaihdossa olevaa ystävää Lappeenrannasta, joten matkaopas on onneksi omasta takaa. Enää pitäisi vain hostelli sille ajalle varata ja pakkaa laukku. Ongelmaa tuottaa se, että meillä on vain käsimatkatavarat messissä, joten pitää hyvin tyhjällä kassilla lähteä, jotta voi siellä vähän edes shoppailla :-)

Tarinaa siis siitä mitä mulle kuuluu, onnittelut sulle joka jaksoit tän loppuun asti lukea! Kuvituskena on kollaasi mun puhelimen kätköistä. Päätin tällä kertaa valkkailla kuvia, joita en oo instagramiin (ehkä) postaillut niin kaikille jotain uutta nähtävää! Oon tosin viimeaikoina huomannut sen, että kuvia tulee otettua vähemän kuin alussa. Koska en halua viettää mun aikaa linssin läpi tuojotellen vaan mieluummin katselen omin silmin tähtitavaista, pidän kädestä kiinni kuin kamerasta kiinni, nauran ja kahlaan vedessä kastellen vaatteeni. 

2 kommenttia:

 1. Aivan ihania fiilistelykuvia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä tykkään miten näiden avulla pystyy niin helposti palauttaan hetkiä mieleen myöhemmin :-)

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates