• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

Skort

DENIM JACKET/ZARA  KNIT/MANGO  SKORT/ZARA BAG/SECONDHAND(LONGCHAMP) SHOES/KENYA SUNNIES/ZARA

Buuh askeleen myöhässä SKORT trending kanssa, taisi näitä näkyä jo vuosi sitten? Anyways vasta nyt täällä Ranskassa vastaan käveli alennuksessa sellainen, joten ajattelin että parempi myöhään kuin milloinkaan. Eiks nii? Tää on niin ihanan helppo, koska pyllynvilautteluun ei oo vaaraa! Tätä ostaessani haaveilin koko valkoisesta siluetista rusketuksen kanssa. Rusketusta vähän löytyy, mutta valkoista sifonkista toppia ei vielä ollenkaan. Kuinka vaikeaa sellaisen löytäminen oikein voi olla? Usko on vahva että tämä näyttää hyvälle myös farkkupaidan ja collegepaidan kanssa! 

Tällä kertaa yhditelyyn pääsi raitaneule, joka on parasta mitä kaapista nyt löytyy. Ylikäytän sitä ehkä pikkaisen. Farkkutakki päätyy myös päälle hyvin usein, onneksi viimepäivinä on ollut jo niin lämmintä ettei kampukselle lähtiessä (745) tarvi nappaa takkia mukaan, vaan pitkähihaisella pärjää! 

Asussa näköjään kaikki osat on ranskasta ostettuja...miten niin on vähän tullut shoppailtua? Todellisuudessa olisin voinut kyllä enemmänkin, on vähän pelastavaa ettei Antibesissä missä mä majaani pidän, löydy muita kunnollisia vaatekauppoja kuin Mango. Eikä sitä aina jaksa lähtee kauemmas rahaa kuluttamaan. Vanhoja asioita asussa on Keniasta ostetut sandaalit, jotka on mun lempparisandaalit. Niin elegantin muotoilunsa ja siroutensa ansiosta, kuin myös vain siitä yksinkertaisesta syystä, että aina kun nämä jalkaani laitan, muistan elävästi sen rähjäisen kojun tienvarrella josta nämä ostin. Tuntuu hyvälle myös tietää se, että nää on paikallista käsityötä, eikä mitään muuta. 

En oo kovin pyhimys kyllä sillä saralla. Oon ihan ketjuvaatetta täynnä. Pitäs enemmän miettiä mistä ostaa ja mitä ostaa, mutta ei vaan oo ollut nyt energiaa siihen. Ihailen suunnattomasti niitä ihmisiä jotka siihen kykenee. Toivon että tulevaisuudessa mulla on energiaa miettiä ostamista enemmän kuin tällä hetkellä. Second handia haluisin ostaa enemmän, mutta Rivieralla sitä ei oikein harrasteta hehe. 

MITÄ TYKKÄÄTTE ASUSTA? Vois ehkä vähän useammin näitä postailla....

2 kommenttia:

 1. Todella kaunis asu! :) Voi kun tulis jo kesä niin pääsis käyttämään hameita ja shortseja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yay kiitos! Kesä-pukeutuminen on kyllä mun lemppari pukeutumista!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates