• Facebook
  • Blogger
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Contact

POLKA DOT PJ PANTS


HAT/PINKIE SUNNIES/LINDEX TOP/GINA TRICOT PANTS/ASOS

Kun aamulla on mahdoton päättää mitä pukee päälle. Kun sä seisot siinä vaatekaapin edessä minuutti toisen jälkeen ja vilkuilet kelloa. Enää 10 min aikaa päättää, enää 5 min aikaa päättää. Silloin pitää laittaa päälle yksi statement vaate kuten pilkkuhousut ja basic kaveri sille. Hattu on hyvä laittaa päähän, koska ehehem eihän sitä ehdi hiuksille tehdä edes harjausta kun sitä vaatekaappiaan tuijottelee. 

Musta on tullut mestari venyttämään aamuja sängyssä, sen sijaan että kiireettömästi suorittaisi aamupalan syöntiä tai hiusten harjausta. Kahvinkin (sen mun puolen litran mukin) vedin naamaani seisaaltani kengät jalassa eteisessä muutamassa minuutissa. Ai mitenniin kahvista pitää nauttia? Sängyssä on vain niin hyvä olla. Kun ei meikkaa, säästää yllättävän paljon aikaa, kulmien väritykseen ja ripsarin laittoon kuluu maksimissaan kolme minuuttia. Aikarohmuhan on se, kun tuijottelen kaappini sisältöä. Odottelen että maagisesti sieltä joku vaatekappale ilmestyisi päälleni. 

Yllättävää on se, miten vähän olen kaivannut mun 2/3 mun vaatteista mitkä Suomessa sijaitsee. Joitain yksittäisiä kertoja vain oon miettinnyt, että HUH jos sen vaatteen nyt saisin. Farkkuja tosin olisin voinut pakata mukaan enemmänkin kuin vain kahdet. Mitä mä oon ajatellut pakatessani? Ei kai sitä oikeasti tarvitsisi niin paljoa vaatteita kuin minä omistan. En tiedä, ehkä mun pitäisi koittaa vähän karsia kimpsuja ja kampsuja kun palaan kesällä Suomeen. En tiedä kyllä maltanko millään. Mähän rakastan mun vaatteita! Sen myönnän että mulla on mun kenkiä pikkuisen ikävä, vaikka ennätysmäärän sain niitä tänne mukaan mahdutettua. Tykkään siitä että mulla on vaihtoehtoja. Kuka ei tykkäisi siitä että on vaihtoehtoja?

Mitä asusta ootte mieltä? Mua vähän mietityttää "villahattu" kesällä, näyttääkö se liian tunkkaiselle teidän silmään? 

Ainii hyvää aprilli-päivää, mä en meinaa teitä aprillaa mitenkään. Ainakaan vielä en oo keksinyt mitään hyvää pilaa ;-)

0 Comments:

Lähetä kommentti

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates