• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

APRIL OUTFITS


APRIL OUTFITS. En voi uskoa että huhtikuu alkaa olla jo ohi. Tää perinteinen asukatsaus tulee nyt vähäsen etukäteen näin huhtikuun puolella, koska mulle ei oo yksinkertaisesti mitään muuta julkaistavaa. Oon tosiaan tällä hetkellä Norjassa, enkä oo ottanut paineita oikein minkään suhteen. Opiskelun suhteen tosin pitäisi vähän tsempata, maanantaina nimittäin tentti! Norjan syyksi voitanee myös laittaa tää radiohiljaisuus blogin puolella, päivät on kuluneet mun luotto harmaissa collegeissa ja poikaystävän teepaidoissa. Just niinkuin pitääkin. Meinasin tosin näyttävästi myöhästyä aamu seiskan koneesta tänne suuntaan lauantaina. Turvatarkastus jonot oli jostain syystä ennen seiskaa lauantai aamuna täysin tukossa, mitä en ollut ottanut huomioon aikatauluttamisessani ollenkaan. Onneksi kentällä turvatarkastuksessa oli ystävällinen työntekijä joka päästi mut vip-jonoon ja kerkesin ihan ajoissa boardingiin. Koskaan ennen oo ollut näin hilkulla ehtiminen. Mä en ees tiiä mitä sit tapahtuu jos myöhästyy lennolta? Minne pitää mennä itkemään kohtaloaan tai miten ees pääsee toiseen suuntaan turvatarkastuksesta :---D Onneksi ehdin. 

Vitsit,kuin paljon tykkään näistä huhtikuun asuista! Tää huhtikuu on ollut hyvä kuukausi pukeutua ja kuvatakkin. Niinhän se vain on, että kevät inspiroi järkyttävän paljon pukeutumaan. Saa ottaa käyttöön kevättakit, sen ainaisen yhden/kahden talvirotsin sijaan. Sekin piristää jo huomattavasti. Farkut on olleet aika jees tässä kuukaudessa! En malta odottaa että lämmöt kipuaisi ees vähän 10 asteen paremmalle puolelle, niin sain vihdoinkin alkaa pitämään midi hameita ilman sukkiksia. Koska ehei, mä en enää sukkahousuja pue päälle. (ennenkuin vasta sit syksyllä) Toinen vaatekappale mistä oon over the moon, on juurikin ne flared pantsit. Ei sellaset jotka leviää vasta lahkeesta aka trumpetti housut, vaan sellaiset kokonaan löysät ja liehuvat, as in asussa 4. 

Näin loppuun kysytään vielä, että mikä on teidän lemppari? Mä en osaa sanoa omaani :---D

4 kommenttia:

 1. Roosa28/4/15

  Ihania asuja kaikki! Mut jos on pakko valita yksi suosikki niin se on toi ensimmäinen, siinä on jotain kivaa särmää :) Osaat yhdistellä sun vaatteita uskomattoman hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oioi kiitos! :----)) Se kun ei oma vaatevarasto oo mikään uskomattoman iso (noh keski-iso vain), niin se pistää miettimään uusia yhdistelmiä!

   Poista
 2. 1, 6 ja 7 on mun lemppareita! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nro 6 kuuluu kyl munkin lemppareihin näin jälkikäteen mietittynä!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates