• Facebook
  • Blogger
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Contact

APRIL FAVORITES


APRIL FAVORITES. En oo mikään innokkain kosmetiikan testaaja tai uusien tuotteiden kokeilija. Pysyn hyvin tarkasti niissä tuotteissa mitkä on (yleensä sattuman kautta) todettu toimiviksi. Laiskan ihonhoitorutiinini kautta innostuin kuitenkin kokeilemaan Garnierin Micellar vettä ja voin sanoa että oon tykännyt! Tän avulla oon saanut mun päivän ihonpuhdistamisen (melkein joka päivä) kahteen kertaan, sen yhden iltapesun sijaan. Tää on hellävarainen ja musta on kiva vanulapulla pyyhkiä tällä naamaa. Aamuisin käytän pelkästään tätä, kun taas illalla pesen kasvoni ihan kunnon kasvojenpesuaineella (yleensä) ja saatan käyttää tätä vielä ns. kasvovetenä. Aamuisin tää herättää myös ihanasti kasvot viileydellään. Kaikki kasvojen puhdistaminen johtaa siihen, että iho alkaa kiristämään minuutin sisään käsittelystä, paitsi tää tuote. Ei kiristä, eikä oo ees pakko laittaa rasvaa nassuun tällä putsaamisen jälkeen. Tosin aina mä sitä rasvaa nassuun laitan kuitenkin. Tää on hajuton mikä on täydellinen ominaisuus mulle, eikä kirvele silmissä jos sinne sitä jotenkin lurahtaa. En osaa sanoa onko tää nyt tehnyt mun ihosta yhtään parempaa kuin mitä se oli ennen tän käyttöä, mutta ei tää ainakaan huonoa tee. Eli peukut tälle!

Muuten mitään vallankumouksellista ei oikein oo tapahtunut mun kosmetiikka puolella. Oon ihastunut nyt entistä enemmän nude huuliin ja menin oikein ostamaan huultenrajaus kynän! Panostus. Jos et meinaa löytää sopivaa nudea punaa (varsinkaan mattana) niin kannattaa tsekkaa tää Rimmelin kynä (nro 49). Se sopiva nude puna löytyi muuten äidin meikkipussista! 

Mulla ei kuivu kädet. Mikä on sinänsä outoa, koska koko muu kroppa kuivuu sit senkin edestä. Jostain syystä mulla on varastossa pari käsirasvaa (en tiiä mistä ne mulle tulee, koska yhtäkään en oo itse ostanut!), joista tää on mun lemppari! Oon toisaalta oppinut tykkäämään siitä rasvausrutiinista ja kannan käsirasvaa melkein aina mukana. Samalla on ihana antaa itselle pieni käsihieronta, arjen pieniä luxus hetkiä. Merkiltään tää tosiaan on Urtekram ja on orgaaninen, cruelty free ja sopii myös vegaaneille! Tuoksu on ihanan sitruunainen ja imeytyminen on salamannopeaa :---)

Asuste puolella lemppari jutut on 'nato'-rannekkeinen kello Gandomanilta. Talvella viihdyin puna-valkoisessa rannekkeessa mutta nyt kesäksi sini-valkoinen tomii paremmin. Kello mulla on joka päivä ranteessa, on ihan alaston olo ilman sitä nykyään! Oon heikko käyttämään asusteita, joten huivit on helppo yksikkö aloittaa totuttelu. Silkkihuivit toimii mainiosti niin nahka, mokka tai farkkutakin kanssa!

0 Comments:

Lähetä kommentti

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates