• Facebook
  • Blogger
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Contact

BLUE.


 BLUE. Iha ekaksi, pakko sanoa sorit tästä mun katoomisesta maanantain jälkeen. Vois sanoa että elämä yllätti. Tosiaan tiistaina aloitin uudessa työssä, mikä on vienyt kaiken mun energian hehe. Kyl te tiiätte miten rankkaa se eka viikko on, kun uutta tietoo tulee ovista ja ikkunoista. Innoissani oon ollut ja tosi motivoitunut menemään töihin, mutta oon myös ollut tuhottoman väsynyt. Se että joka aamu soi herätyskello 6:30, ei oo auttanut asiaa. Oon varmaan todennut aikaisemminkin, että oon selkeästi iltaihmisiä, jotka virkistyy vasta iltapäivällä toimimaan täydellä kapasiteetillä ja nukkumaan oon mennyt niin kauan kuin muistan vasta 12 pintaan, joka yö. Siksi onkin ollut vaikeaa kääntää rytmiä ihan päinvastaiseksi ja malttaa mennä nukkumaan jo kymmenen jälkeen, jotta saisin ne mun tarvitsemat 8 tunnin unet. 

Näistä asioista ei mun pitänyt kuitenkaan tulla tänne jorisemaan... Vaan mun silmistä! Ei mulla nyt ihan luonnostaan oo noin siniset silmät. Mut kutsuttiin Silmäaseman ja Airoptixin puolesta testaamaan Airoptixin uutta piilolinssi linjaa, joka on värillinen. Saatavilla on 9 eri sävyä ja voimakkuudet on plussasta, nolla voimakkuuksien kautta, miinuksiin. Perinteiset värilliset linssit, eroaa normaaleista linsseistä rakenteeltaan, mutta nämä on tuotettu uudella teknologialla siten, että väri on upotettu linssin keskelle. Nämä vastaa ominaisuuksiltaan ihan normaaleja piilareita! Ja huh kuin siistit nää on! Niin paljon oon kiintynyt jo näihin sinisiin että harkitsen vakavasti oman vahvuuksilla olevan parin ostamista.

Mun oli pakko tietty kokeilla kaikista sinisimpiä vaihtoehtoja, koska oon aina rakastanut mun sinisiä silmiä. En oo koskaan oikeestaan ees toivonut/ajatellut muun värisiä silmiä mulle. Oisipa oikeesti tän väriset silmät :---))) Ihan läheltä katsottuna, huomaa että linssit on kyseessä ja onhan nää vähän liian siniset ollakseen täysin luonnollisen/aidon näköiset. Kaukaa keskusteluetäisyydeltä nää tosin näyttää vaan tumman sinisille ja kirkkaille. Hullua on se, miten ison osan mun identiteetistä tekee mun silmät. Kokeilin nimittäin myös tummanruskeaa paria ja heti musta tuntui niin 'ei minulta'! Tunsin itseni vähemmän omaksi itsekseni, ihan kuin oisin pukenut roolivaatteet päälle. Tuntui myös vähemmän suomalaiselle, koska onhan blondit hiukset ja siniset silmät niin klassinen kombinaatio. 

0 Comments:

Lähetä kommentti

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates