• Facebook
  • Blogger
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Contact

HOW TO DRESS FOR WORK pt 2

HOW TO DRESS FOR WORK. Osa kaksi, jatkamme siis työpukeutumis teemalla! Ehkä just siksi koska tää aihe on mulle niin ajankohtainen ja jokapäiväinen, niin innostuin tästä sitten vähän enemmänkin! Edellisen postauksen voit kurkkaa täältä! Inspiraatiokuvat on aina erittäin inspiroivia auttavia vision luomiseen, mutta käytännön tasolla ihan asukokonaisuuksien kokoaminen auttaa eniten. Aamulla ennen seiskaa kun mulle ainakin on hyvin vaikeaa keksiä mitään tyylikästä puettavaa päälle, mikä on myös work appropiate. Mä kokosin kolme hippuisen erityylistä asukokonaisuutte teille Espritin valikoimasta, yllätyin kuinka paljon siellä oli vaatteita, jotka sai sydämen tykyttämään! Noh, oikeestaan kaikki alla olevat vaatteet/asusteet on sellaisia! 

Ottaisin nää asut heti mun työpukeutumiseen käyttöön, tuntuu jo näin ekan viikon jälkeen että mä oon ihan 'out of ideas' aamulla mitä pukisin päälle. Täytyy alkaa suunnittelemaan illalla henkarille jo vaatteet valmiiksi seuraavaa päivää varten, kuten toimin joskus ala-asteella :--D Onneksi meille on töissä (näin viikon tutkailun jälkeen) hyvin rento pukeutumiskoodi, uskaltaa laittaa farkut ja neuleenkin päälle tennareiden kanssa!

HOW TO DRESS FOR WORK pt 2EASY CHIC. Oon metsästänyt kietaisupaita mallista valkoista 'kauluspaitaa' jo hyvän tovin ja tää vastaa kaikkia kriteerejä. Tuntuu ettei valkoisia kauluspaitoja voi koskaan olla liikaa! Ne toimii niin monen alaosan kanssa ja on aina tyylikkäät. Sen kanssa pukisin vaaleanhaalean punaiset liehuhousut, koska ne taitaa olla maailman suloisimmat! Mun mielestä housut voi hyvinkin olla rennomman puoleiset ja malliset, kun muuten asu on 'virallinen'. Jalkaan täydelliset teräväkärkiset avokkaat ja olalle pussimallinen laukku. Pussilaukku on 'must have' listalla! Mähän omistan saman tyyliset avokkaat itse jo valmiiksi, mutta ne tekee rakot jalkoihin jo pelkästä niiden käyttämisen ajattelusta.... Oon ottanut tän kesän missioksi pehmittää ne käyttökelposiksi!

Tää asu on juurikin easy chic, yksinkertainen ja tyylikäs, olematta kuitenkaan jäykkä. Ihan munlainen asu, joka kulkee ihan rinta rinnan mun normaalin arkityylin kanssa. Kesäksi on ehkä saatava tollaiset vaaleat liehuhousut :--))howMODERN CLASSIC. Tämä toinen asu on täysin erifiiliksinen kuin ensimmäinen. Tämä menis helposti vaikkapa juhliinkin! Ihastuin tuohon haalariin palavasti ja se soveltuu mielestäni hyvin työpaikallekkin, kunhan muistaa vyöttää kaula-aukon tarpeeksi pieneksi. Tää asu ois täydellinen jos suunnitelmissa on mennä after work drinkeille päivän jälkeen! Klassinen trenssi vaaleassa värissä, pehmentää muuten mustaa linjaa ja pilotti lasit on täydellinen yksinkertainen asuste. Mustat remmi pistokkaat on täydellisimmät kengät mitkä oon pitkään aikaan nähnyt! Tuo sopivaa rentoutta kokonaisuuteen, mutta ovat samalla ryhdikkäät. Pitää tietty muistaa lakata varpaankynnet punaisiksi näitä kättäessä. 

Juhlava haalari on vaate, joka tuntuu olevan perfecto jokaisen naisen vaatekaappiin, niin sen klassisen trenssin kuin näiden pistokkaiden lisäksi. Täytyy sijoittaa itse myös trenssiin, ekan palkkapäivän jälkeen. Omani kun on vähän sellainen liehuva. 


Untitled #70


RELAXED FRIDAY. Monissa työpaikoissa taitaa olla käytäntönä, että perjantaisin voi pukeutua rennommin? Vai oonko ihan väärässä :--D Jokatapauksessa tää asu ois juuri sopivan siisti, mutta myös rento (ihan muinakin päivinä pidettäväksi). Valkoiset farkut on atm se housupari, johon kannattaa sijoittaa. Itse ostaisin boyfriend malliset paksusta farkusta olevat. Harmaa ja valkoinen on täydellinen väripari ja V-aukkoinen neule on klassikko, joka toimii aina. Mä en varmaan jaksaisi viettää kokonaista 8 tuntia stiletto koroissa, joten nahkaiset loaferit on oikea valinta mulle työkengiksi. Loafer-malli on mun mielestä perinteistä ballerina mallia kivempi ja trendikkäämpi ja vaalea nahka toimii aina. Mä oon vähän huono käyttämään keskiruskeita kenkiä, mutta nämä haaleen ruskeat näyttäisivät täydellisiltä esimerkiksi kesämekkojenkin kanssa!

Ja mites toi nahkatakki. (kallis ainakin) En kestä, miten upea se on. Musta mokkanahka näyttää mun silmään tällä hetkellä niin hyvältä, paremmalta jopa kuin ruskea mokka, mitä on näkynyt paljon viime aikoina. Harmi että tää takki on vähän tyyriimmän puoleinen, en osaa perustella itselleni miksi tarvitsisin sen mun elämään :--D


Mikä näistä kokonaisuuksista on teidän suosikki? Voisitteko te pukee jotain tän tapaista töihin? :--) Mä en osaa päättää mikä näistä on paras, kaikki on niin erilaisia... Ehkä kuitenkin kolmonen vie voiton! Toivottavasti ensi viikolla mulla ois mahiksia kuvata teille, mun oikeita työasuja. Ainakin ne, mitkä on ees vähäsen trendikkäitä haha. En haluis tätä blogia hukuttaa tylsiin mustat farkut + joku kauluspaita kokonaisuuksiin... Anyways, ihanaa viikonloppua jokaiselle! :-*

0 Comments:

Lähetä kommentti

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates