• Facebook
  • Blogger
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Contact

MAY WANTIES

MAY WANTIES
1. CULOTTES
2. CULOTTES PLAYSUIT
3. NUDE STRAPPY HEELS
4. BASIC HIGH NECK TOP

Oon mennyt ja ihastunut culottes housuihin. En ehkä viel sulata esimerkiksi nahkaisia sellaisia, mutta tämmöiset hame-maiset liehuvat on aivan ihanat. Varsinkin culottes haalari ois täydellinen kesäjuhliin! Valkoisten culottes housujen kanssa valkoinen yläosa ois aivan täydellinen all white everything asua varten. Samaa virkaa toisaalta ajais myös midimittainen liehuva hame. 

Oon myös ihastunut suloisiin ja söpöihin strappy korkkareihin. Tiedän etten mä näitäkään nudeja söpöyksiä paljoa käyttäisi. Ehkä. Tai ehkä sittenkin käyttäisin. Stiletot ei oo olleet mun käytetyimpien kenkien listalla kuitenkaan viime aikoina, mutta en saa päästäni sitä kuinka hyvältä nää näyttäis juurikin culottes pöksyjen kanssa. 

Mustia perustoppeja tarvitsee, noh aina. Tänä vuonna malliltaan ne on päivittyneet korkealle nouseviin ja spagettiolkaimisiin. Tälläinen ois ehkä mustana ja valkoisena saatava. (psst näitä saa H&M:ltä alle kymmenellä eurolla...) Toinen juttu, mikä on päivitetty malliltaan tälle vuodelle on bikini alaosat. Tänä vuonna ne ois saatava korkealla vyötäröllä! Mikä ihana tekosyy päivittää koko bikini varasto uudelleen haha. Ei myöskään haittaa jos rannalla syö liikaa mansikoita.... 

Gotta collect all of them, right? :--*

0 Comments:

Lähetä kommentti

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates