• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

DANDELIONSDANDELIONS. En ehkä vois enempää pukeutua kasikyt luvulle uskollisesti, quote by äiti. Virkattu toppi ja farkkuhame on ehkä suloisin yhdistelmä hetkeen aikaan valkoisten sandaalien kanssa. Melkein pystyy jo pukeutua kesäisesti, vaikkakin tässä myrskytuulessa meinaa lähtee hiukset päästä. 

Mua vähän pelottaa että tää kesä vaan valuu ohitse, ilman että ehdin siitä nauttia yhtään. Valitettavaa mutta totta, on se että töihin menee ihan tuhottomasti aikaa. Enkä osaa jollain tapaa hyödyntää sitä iltaa töiden jälkeen. En todellakaan valita että oon töissä, oon siitä ikionnellinen, mutta ihmisluonnolle on kai tyypillistä aina haikailla jotain parempaa. Ois helppoo jos mulle maksettais vain siitä että oon mä hehe. Onneks nyt on vasta kesäkuun alku ja on kivoi suunnitelmia tiedossa tuleville viikonlopuille. Toisaalta en taas halua tunkea viikonloppuja täyteen tekemistä, että ehtii myös levätä. Vaikeaa tämä tälläinen. Pitäs enemmän tarttuu hetkeen ja nauttia kesäilloista ja aikaisista aamuista. Optimaalista ois se, ettei arki tuntui arjelle. En saa antaa tän kesän mennä ohitse :--D Jollain tavalla kyllä tuntuu niin siltä, että tää kesä on vain yks etappi mikä pitää suorittaa, että pääsee elämässä eteenpäin. Eiks kesän pitäs olla vuoden parasta aikaa? Aikaa jolloin tehdään kaikkea koko ajan ja ei ainakaan istuta sisällä? Mun pitäs ottaa itsestä niskasta kiinni ja nähdä kavereita enemmän, tehdä enemmän. 

Oon siinä mielessä onnellinen, että mulla on vielä opiskeluja jäljellä. En usko että oisin valmis vielä liittymään 8-16 kastiin lopullisesti. (oonkohan mä koskaan valmis?) Ei sillä että sinne vain noin liityttäisiinkään. Mitä jos ei vaan valmistuttuaan saa töitä? Tuntuu rehellisesti sanottuna siltä, että Suomen tilanne on menossa vain huonompaan ja huonompaan jamaan koko ajan. Tulevaisuus ei oikein näytä täällä valoisalle. Ainakaan yhtä valoisalle kun toi kukkinut voikukkapelto. 

Oon täs miettinyt sitä, että kuinka monet ihmiset vaikuttaa niin positiivisille ja iloisille, koko ajan. Lähinnä oon tätä tutkimusta tehnyt blogeja lukemalla, sillä joistain blogeista paistaa se positiivisuus vaan niin paljon lävitse ja niin aitona. Se ei oo mitään tekopirteetä hehkutusta elämästä, vaan se näkyy rivien välissä ja siinä tunteessa minkä sitä blogia lukemalla saa. Tulee niin kiva olo itselle. Toiset blogit taas hehkuu rauhaa ja elämää, mikä sit taas lämmittää itseä lukiessa. Ja musta tuntuu että, koska en oo ihmisenä(kään) erittäin positiivinen, vaan musta löytyy se melankolinen pohdiskeleva puoli, mun blogissa tää näkyy kans vahvasti. En sano että se ois huono juttu, vaan toteen että mun on yksinkertaisesti näköjään mahdotona olla/luoda jotain mitä mä en oo oikeesti. Mä kun satun olemaan introvertahtava ekstrovertti, melankolisen onnellinen. 

p.s Pitikö puhua jotain tästä asusta? Klassikkovaatteet toimii aina yhdessä, eiköhän se oo tullut täällä päässä todettua! Mä en vaan joskus jaksa puhua yhtään vaatteista, miks oon just nää valinnut tai miks nää just näyttää kivalle yhdessä haha, laters :-*

8 kommenttia:

 1. ihana asu taas kerran!! eikä mun mielestä kaikkien ihmisten tarvii olla aina positiivisii. mä oon ite aika negis välillä tai suhtaudun asioihin negatiivisesti, mut silti olemukseltani oon yleensä aina tosi ilonen ja pirtee :D melankolisen onnellinen kuulostaa kans aika hyvältä yhdistelmältä, hehe.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitti!! Joo ei kaikkien tarvi olla aina positiivisii :---P Mul just samoi fiiliksii, et oonhan mä yleensä iloinen ja positiivinen, mutta se ei oo ehkä mun hallitsevin ominaisuus haha. Enkä muutenkaan oo ehkä maailman sosiaalisin ihminen. Just se, että vaikka oonkin tosi onnellinen, niin se ei tee musta mitään ylipirteetä ja positiivistä ihmistä, vaan oon edelleenki se melankolikko haha

   Poista
 2. Eikä miten ihanan kesäisiä kuvia ja upeea asu taas kerran!!=)) Mulla ihan samat fiilikset, mulla töissä aikalailla tilanne et voitehdä niin paljon töitä kun haluaa, mutta toisaalta myös mahdollisuus tehdä höllimpiä viikkoja niin käyn hirveetä kamppailua siitä, että haluanko tehdä paljo töitä ja saaha enemmän rahaa vai vähä vähemmän töitä ja yrittää sit nauttia kesästä enemmän:D Mutta jospa se kesä on vielä edessä ja pitäs tosiaan yrittää vaan rennosti suhtautua ja tarttua nihiin hetken suunnitelmiin ja kesä iltoihin, sitä vaan jotenkin odottaa kesältä ehkä niin paljon, että se jopa vähän ressaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :--)) Mäkin fiilistelän näitä kun on just niin kesäisiä! Kesä on kyl viel edessä ja ihan tyhmäähän se on stressata sitä että meneeks se ohi hahah... ja just toi että odottaa niin paljon siltä kesältä ja sit ehkä pettyy kun ei kaikki meekkään ihan suunnitellusti. Kesä jos jokin on sellanen mistä ei sais ottaa stressii vaan mennä ihan fiiliksen mukaan. Just spontaanit suunnitelmat ja rennot kesäillat kuullostaa hyvälle :--)

   Poista
 3. en kestä !!! niin kauniita kuvia. Sinä, tausta, asu..kaikki on niin super kaunista! IHANA <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi apua kiitos!<3 Sä oot ihana :----)) Toi tausta löyty viel ihan sattumalta!

   Poista
 4. Super hienoja kuvia! Kiitos inspiraatiosta : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit kiitos! Ja oleppa hyvä :----)

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates