• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

JUNE WANTIES

2. WHITE CULOTTES
3. BIG STRAW HAT

JUNE WANTIES. Täksi kesäksi tarvitsen ehdottomasti mustat birkenstockit kahdella remmillä! Miksi kaikki näyttää paremmalta mustana? Harmi vaan että nää on vähän tyyriimmän puoloiset sandaalit (aka 130€). Joudun ehkä tyytymään halpis versioin. Eipä muuten pahemmin väriä nämä mun wanties listat taida nähdä. :---D 

Koska ihastuin culottes housuihin, on sellaiset tietty saatava myös valkoisena niiden mun mustien kaveriksi. Jokainen ala-osa tulee olla mustana ja valkoisena mun mielestä, se on hyvä pohja vaatekaapille. Oon kyllä onnstunut elimnoimaan värit mun vaatekaapista varsin tehokkaasti. Mikä siinä on, että niiden päälle pukeminen on niin vaikeaa, enkä tunne itseäni itseksi värikkäästi pukeutuneena. Vaikka mulle aina todetaan, että kuinka värit pukee mua. Dilemma dilemma. Jos tähän settiin lisäisi vielä söpön valkoisen crop topin, ois tää aika toimiva kokonaisuus kesäpäivään! 

Oon silmäillyt mustia isoja heinähattuja vähän sillä silmällä viimeaikoina, mutta en oo raaskinyt yli 20€ siitä pulittaa. Kesäks tää on kyl täydellinen huonojen hius ja naama päivien pelastaja, kumpaakaan ei pahemmin tän alta näy! Blokkaa kyl harmittavan hyvin myös auringonsäteet. En oo pitkään aikaan ostanut laukkua, mutta tää ois aika bueno vaihtoehto pikkuiseksi käsilaukuksi! Mulla laukut on joko älyttömän kokoisia, tai sit ihan liian pieniä ja söpöjä. Isoihin tulee pakattua aina liikaa roinaa mukaan ja pieni laukku tulee olla kuitenkin niin iso että mun kamera mahtuu sen sisälle helposti, mun jättimäisen lompakon seuraksi. Tää kustantais vain 25€, joten ehkä maltan palkkapäivänä tähän sijoittaa. Toisaalta ihana olisi sijoittaa kauniiseen nahkalaukkuun, joka kestäisi aikaa ja käyttöä. 

Valintoja valintoja! Haaveiletteko yhtään samoista tuotteista? Laters :-*

4 kommenttia:

 1. Anonyymi9/6/15

  Hei onko sadetakkiasian pohtiminen edistynyt? :)
  -Utelias

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On! Ostin itseasiassa ihan oikean sadetakin :--) Punaisen sellaisen BikBokista!

   Poista
 2. Tuo hattu!! Oon haaveillut siitä kauan kauan, mutta en löytänyt yhdestäkään h&m:stä kuin s-kokoisia, joihin ei miun aivot mahdu. River islandissa ja topshopissa oli samoja, mutta maksoivat kauheasti. Sitten pari kuukautta sitten satuin superkuumana päivänä käymään vielä yhdessä h&m:ssä ja heräsin, että miksi ostan paksua hattua kesää kohden. Nappasin sitten kesäisen olkihatun tuon villakankaisen sijaan ja katselen sitä villakankaista syksyllä uudestaan :) myös birkenstockit himottavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kesäksi pitää olla joku kevyt olkihattu! Itse oon vaan käyttänyt paksuja villahattuja kesäisin tätä ennen ja eihän se nyt mee vaan niin :---D Pitääpä tsekkailla itse hm jos löytisi sopiva :--)

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates