• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

LILAC


LILAC. Lempparikuvat hetkeen! Kiitos näistä kuuluu äidille, joka uskollisesti jaksaa lähteä mun kaa kuvaamaan asuja, parasta! Monesti blogeissa näkee hyvin vaaleita, haileita ja valkoisia kuvia. Niin sommitelmat, sisustus kuin asukuvatkin on valkoisia. Onhan ne esteettisiä! Minimalistinen valkeus näyttää hyvälle ja sopii moniin kuviin oikein hyvin, tuoden harmonisen kokonaisuuden. Mutta. Mun mielestä valkoinen on aika helppo väri. Mä rakastan valkoista, mutta huomaan kallistuvani kuvissani usein vahvaan värimaailmaan ja tummiin sävyihin. Sen takia esimerkiksi nämä kuvat on mun mielestä hyviä, tummine sävyineen, varjoineen ja vahvoine kontrasteineen. Värin on syviä, eikä poltettuja. Näistä ois saanut muokkaamalla tietenkin tosi valoisia ja kirkkaita, mutta mun mielestä tää tummempi tie toimi paljon paremmin. Mun visuaalinen silmä kehrää onnesta kun katson noita vihreän syviä sävyjä, varjoja mun kasvoilla ja vivahteikkaita hiuksiani. Ois vaan pitänyt käydä työntämässä tuo taustalla oleva auto pois näistä kuvista haha. Onneksi se sentään sointuu tummiin väreihin eikä oo esimerkiksi punainen. 

Minkälaisista kuvista te pidätte? Iskeekö valkoiset minimalistiset kuvat ja asukuvissa urbaanit kadut taustana? Onko esimerkiksi nää liian tummia/taiteellisia ollakseen asukuvia?  

Asusta sen verran, että vitsit se oli oman tuntuinen päällä! Miten saatoin unohtaa talven aikana, kuinka kivoja kaftaanit ja kimonot onkaan? Seuraavaksi tää puetaan mekon kanssa. Farkku ja valkoinen teeppari toimii aina, kuten toteen aina haha. Tykkään miten tää kimono jotenkin sitoo farkun ja valkoisen värit yhteen ja tekee tästä asusta kokonaisuuden. Nää farkut pääsi kesäkuntoon, polviviilloilla. Miten noin pieni juttu saa farkut tuntumaan ihan uusilta?

Ihanaa alkavaa viikkoa! Mä tänään herätyskellon soidessa olin ihan hukassa ja mumisin ääneen, että miksi kello soi näin aikaisin koska onhan nyt vielä viikonloppu. Toiveajattelua! Laters :-*

7 kommenttia:

 1. siis vau äitisi on upea kuvaaja ! kauniit kuvat ja sinä etenkin olet niin kaunis<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi voi kiitos!!<3 Kerrankin onnistuin kuvissa :--D Äiti on kyl aikamoinen monitaituri, oliko nää nyt ehkä neljännet 'asukuvat' mitkä se otti ja ihan kuin ois aina sitä tehnyt :---))

   Poista
 2. Onpas ihania kuvia! Tossa viimesessä kuvassa näytät kyllä tosi upeelta!! Itekin haaveilen tollaisen syreenipuskan vieressä kuvailusta! Niin kauniita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit kiitos!<3 noi syreenit on kyl niin kauniita ja nyt ne on parhaimmillaan :---) Toivottavasti säkin löydät hyvän puskan!

   Poista
 3. Hi there my dear! I just want to ask if we can follow each other on GFC?

  Please leave a comment on our blog!

  http://kstylick.blogspot.com

  You can also follow us on Facebook and Instagram.

  https://www.facebook.com/Kstylick
  https://instagram.com/kstylick/

  we will follow you back! XOXO

  Korean Fashion

  VastaaPoista
 4. Anonyymi9/6/15

  Siis VAU mistä toi ihana kimono on???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin viime vuonna lindexiltä! Tää on kyl nätti :---))

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates