• Facebook
  • Blogger
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Contact

may favourites


 1. GLISS TOTAL REPAIR-HIUS SUIHKE
2. ACO SUN LOTION*
3. URTEKRAM RUUSU DEADORANTTI
4. ACO AFTER SUN*
5. LUMENE NATURAL CODE LUOMIVÄRIPUIKKO
6. RIMMEL AURINKOPUUTERI
7. BASIDERM PESUVAAHTO JA RASVA*
7. NO NOTHING SHAMPPOO JA HOITOAINE

MAY FAVOURITES. Toukokuusta on helppo keksiä lemppari tuotteet, satsasin nimittäin muutamaan uuteen purkkiin, jotka todettiin hyviksi. Mun hiukset vetää helposti säkkärälle ja tuntuu ettei niihin koko aikaa voi olla hiusöljyjä lisäämässä, rasvoittuvuuden takia. Tän vuoksi oon todennut tälläset kevyemmät suihkittavat hoitoaineet hyviksi omalle tukalle. Tää nyt käytössä oleva on perusvarma toimiva, joka tuoksuu myös hyvälle. Hintaa taitaa olla alle 4€. En tiiä onko ällöttävää, se etten mä oo käyttänyt ennen tätä dödön ostoa pitkään aikaa dödöä. Musta on vaan tuntunut etten tarvi ja en oo oikein ollut ookoo sen ajatuksen kanssa että laittaisin jotain teollista kainalooni. Ehkä se on ällöö haha. No anyways, sijoitin nyt tähän ruusudödöön, joka on kyl saanut mut tuoksumaan ruusuisemmalle! Täs oli kaikkee hyvää ja tuntu että tää on paljon parempi vaihtoehto iholle, kuin ne tujut tökötit. Eli jos etsii ns luonnollista vaihtoehtoa kantsii nää tsekkaa, ainakin tää ruusu tuoksuu tosi ihanalle :---) En kyl lupaa että tää toimii yhtä hyvin kuin vahvimmat antiperspirantit, joten sitä tehoa ei ehkä tältä kannata toivoa. Mutta mun omassa käytössä (en oo koskaan ollu kamalan hikoileva) tää on just hyvä. 

ACO on tuonut markkinoille uudet aurinkotuotteet ja mä onnekkaana sain niistä muutaman testiin pressipäiviltä. Aurinko ei oo kyl oikein näyttäytynyt niiden jälkeen niin paljoa, että oisin ehtinyt näitä silloin heti testaamaan... Mutta nyt viikonloppuna ehdin vähän aurinkoa palvoa ja tykkäsin näistä kahdesta muchos! Tää 10 suojakertoimella varustettu purkki, lupaa rusketuksen joka säilyy pidempään. Tässä oli käytetty hyvin fancya teknologiaa/aineita, jotka mä nyt oon jo autuaasti unohtanut. Anyways, hyvän kokoinen purkki, helppo korkkisysteemi (mikään ei aukee/irtoo) ja levittyy tosi kivasti iholle, eikä haise pahalle. Hyvin säilyvän rusketuksen avaimena on tietty sit myös se, että ihoa muistaa kosteuttaa. ACOn after sun on ehkä järkyn vihreen väristä, mutta viilentää kivasti ihoa ja tuoksuu just sopivan hennosti aloe veralle. Levittyy kuin unelma ja imeytyy heti ihoon. Tykkään :---) Mä voisin suositella tätä sarjaa, jos etsii hyvää aurinkosuojaa kesäksi. 

Make up wise, mun käyttöön on löytynyt uusi tuote! Nimittäin shamppanjan värinen luomiväripuikko! Tää on ns paksu kynä, josta tulee sellaista tahmeeta väriä luomelle, levitys on super helppoo ja eikä oikeestaan muuta tarvita kuin tätä, että meikki on vähän huolitellumman näköinen. Tää toimii myös hyvin luomiväri-pohjana. Sopii tälläselle kömpelölle meikkaajalle kuin minä. Hintaa tällä tais olla noin 7€. Oon käyttänyt Rimmelin aurinkopuuteria varmaan aina. Tykkään että se on rehellisesti ruskea, eikä oranssi ja tässä ei oo mitään kimalletta tai hilettä mukana. Näitä oli kahta sävyä ja mä otin itselle sen vaaleamman. Perushyvä tuote joka toimii. Näiden kahden tuotteen myötä oon innostunut meikkailemaan vähän pidemmän kaavan kautta viime aikoina! Menin melkein koko talven pelkällä yksivärisellä naamalla, joten ehkä tää on ihan kaivattua ulottuvuutta mun kasvoihin! Vieläkun sais vähän rusketusta pintaan niin kaikki mitä tarvis ois vaan vähän ripsaria, kulmakynä, aurinkopuuteria ja sitä tätä luomivärikynää!

Shamppoo wise, oon tykännyt tästä No Nothing sarjasta. Täähän on KC Professionalisin sarjaan kuuluva ja voittaa mut puolelleen juurikin sillä ettei niissä (kai) oo mitään turhaa, ei hajua tai värejä. Shamppoo pesee hiukset ja vaahtoaa hyvin, kun taas hoitoaine jättää hiukset hyvin pehmeiksi, paljon pehmeämmäksi kun jotkut sitä oikein lupaavat tuotteet. Less is more, myös hiusten pesussa. Purkitkin on sopivan kokoisia, että ne loppuu joskus oikeasti :---D Tuntuu että isot purkit kestää mulla noin kaksi vuotta..... 

Basiderm sarjan kaksi tuotetta sain myös testattavakseni, tosin siirsin nää siskon käyttöön sen ihon ollessa sopivampi tälle rangelle kuin mun. Oma kun on enemmän kuiva kuin rasvottuva. Noin kk käytön jälkeen, hänen plussat ja miinukset menee näin:

+ pesuvaahdolla on helppo pestä kasvot ja tuntuu mukavalle iholla
+ pesuvaahto putsaa myös meikit (ei vedenkestäviä ofc)
+ pesuvaahto on hajuton
+ pesuvaahto jätti puhtaan tunteen kasvoille
+ riittoisat tuotteet


- tylsä, ankea design
- rasvassa ei niin miellyttävä, laitosmainen haju
- rasva ei tunnu raikkaalle/freshille iholla levityksen jälkeen

Summa summarum, iholle tää ei oo aikaansaanut mitään maata mullistavia muutoksia. Tosin rasvoittuvalla iholla olevat finnit saattoi johtua myös loppukevään stressaamisesta, eikä mikään aine olisi niitä peitonnut. Hänen mukaansa tämä on ns. perus tuote, ei hyvä, muttei huonokaan. Enemmän olisi tosin voinut apteekki tuotteelta odottaa, ainakin rasvan suhteen. Puhdistusvaahto taasen oli hyvä tuote! Voi hyvinkin olla että tää tuote ei sopinut hänen iholleen parhaimmalla tavalla, vaikkakin se rasvoittuvaan päin on. Aknea kuitenkaan siskolla ei koskaan ole ollut ja finnejäkin vain maltillisesti. *saatu

0 Comments:

Lähetä kommentti

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates