• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

STRIPES STRIPES


 kuvat: Katarina

STRIPES STRIPES. Eilen oli aika ihana päivä. Vietin kesän ekan kesä-päivän Helsingissä piknikin merkeissä ennestään tuttujen ja tuntemmattomien bloggaajien kanssa! Aivan ihania ihmisiä jokainen! Aluksi tuntu jotenkin tosi hassulta nähdä ihmisiä, joiden elämää seuraa ihan 24/7 muttei sit kuitenkaan tunne ollenkaan. Piknikin meille järkkäs Anni ja päivä oli, vaikka sen jo kertaalleen totesinkin, just hyvä :--) Pelkäsin etukäteen että oon ihan kamalan awkward sitten paikanpäällä, niinkuin joskus uusien ihmisten kanssa saatan olla, mutta seura oli niin lämmin ja vastaanottava, ettei siinä oikein noloilulle ollut sijaa haha! Juttua riitti niin paljon, että välillä tuntu että puhuttiin kaikki yhtä aikaa toistemme päälle :----D Oon vähän heikko tapaamaan uusia ihmisiä ja vaikka kaipaankin uusia ystäviä, en jotenkaan koskaan saa itsestäni sitä 'toteuttamaan'. Sen takia olin niin innoissani eilisestä päivästä, ihana tavata ihmisiä, jotka on niin samantyyppisiä ihmisiä kuin itse! Toivottavasti ei jää vain tähän kertaan näkeminen :------)

Anyways, eilisellä päällä oli uus mekko Zarasta, joka on se 'täydellinen' kesämekko. Mulle tulee ehkä tästä värityksestä tennis/sportti fiiliksiä ja erityisesti tykkään tän liehuvasta mallista ja korkeasta kaula-aukosta.Väritys on myös just eikä melkein mun väripalettiin nähden. Puhelin kesäkuun suosikki postauksessa, että kaipaan uutta käsilaukkua ja menin ja toteutin uhkaukseni! Hintaa tällä bucket-bagilla oli 25€ ja ostopaikka tuttu ja turvallinen H&M. Jotenkin mun näköinen asu tää, vaikken mä niinkään mekko ihmisiä olekkaan. Kaikki osaset jotenkin vain loksahti paikoilleen tän asun kanssa, mekon kanssa samaa sävyä oleva huulipuna ja valkoiset kengät mekon valkoisten raitojen innoittamana. 

Tykkään näistä kuvista älyttömän paljon! Tuntuu myös että Helsinki on ihan täynnä toinen toistaan parempia kuvausmestoja. Ainakin kun vertaa tähän omakotialueeseen, missä nyt asustaa. Toi yks tie on aina se ja sama haha. Kaipaan ehkä pikkuisen kaupungissa asumista ja sen tuomia mahdollisuuksia. Lappeenrannan Skinnarilassa asumista ei kyl sellaseksi lasketa. 

8 kommenttia:

 1. Oli ihana nähdä ja tosiaankin pitää kyllä järkätä uudestaankin jotain! :--) Ja hahahh, naurattaa toi mitä kirjotit, että tuntu siltä, että välillä kaikki puhu toistensa päälle - niin totta ! Ainakin se kertoo siitä, että kaikki tais viihtyä tossa seurassa ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyl ihana tavata! Joo siitä se kyl kertoo että viihdyttiin hyvin, kunnolla taidettiin pitää ääntä kyl :---D Jep, pitää ehdottomasti järkätä jotain uudelleen, ettei jäis vain puheen asteelle!

   Poista
 2. Anonyymi14/6/15

  eiks tollasen kassin nimi oo kuiteki bucket bag? Käytät välil vähä häiritsevän paljo anglismeja :) oon ite vaa vähä tälläi vammane kielipoliisi,anteeks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On joo! näköjää epähuomiossa mennyt P:llä. Tiedän et käytän niitä aika paljon, lähinnä sillo kun tuntuu ettei suomen kielen sana sovi ollenkaan tilanteeseen tai sitten fraaseissa. Ei mitään, ymmärtäähän sen ettei ne kaikkien korvaan kuullosta hyvälle :---)

   Poista
 3. Hei vitsi näistä kuvista tuli kivoja! Oli kyllä huippua eilen, toivottavasti nähään taas uudestaan:))!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää onnistu kyl tosi hyvin! Oli kamalan vaikee valita mitkä ottaa :---D Niimpä, toivottavasti nähdään taas! :----))))

   Poista
 4. Tuo sun asu on edelleen niin yksinkertaisen viimeistellyn upea! :D Voiko samaan aikaan näyttää yksinkertaiselta ja rennolla, mutta silti viimeistellyltä punainen matto -lookilta..? Näköjään :D Oli kyllä ihana nähä enemmänkin mitä nyt jossain id-tapahtumassa taijettiin tyyliin moikata.. Hassua kans kattoa asukuvat tutusta miljööstä kun oon niin fani sun asukuville :D JA hahaah muaki nauratti tuo, sillä oikeesti vähän väliä puhuttiin toistemme päälle :DDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitti! :---) Mäkin kyl viihdyin niin hyvin täs asussa, parhaat asut tuleekin yleensä ihan sattumalta vain! No älä oli ihana ihan rauhassa vaan olla ja pölpöttää toistemme päälle :----DDD Jotenkin noissa tapahtumissa on niin paljon koko ajan menossa, ettei oikein ehdi pysähtyä juttelemaan kenenkään kanssa kunnolla.

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates