• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

JULY WANTIES

JULY WANTIES


JULY WANTIES

1. SILK SHORTS 1 / 2
3. COUPLE OF SUNNIES 1 / 2

Heinäkuun toivelistalla on ensimmäisenä 'huivishortsit', eli vähän huivikankaalta näyttävät ohuet shortsit, jotka näyttää varmasti jumalaiselle pitkän bleiserin, narutopin ja remmisandaalien kanssa! Molemmat noista yksilöistä ottaisin omakseni, mustavalkoisella linjalla tietenkin. Raidalliset ois aika klassinen ja chic versio, kun taas kuviolliset olisivat rennommat ja vähän boheemimmat. Molempi parempi. Oon tänä kesänä ihastunut entistä enemmän mekkoihin tai haalareihin, ihan vain siitä syystä että ne on tuhottoman helppo vain vetäistä päälle ja oot valmis astuu ovesta ulos. Tähän kylmempään kesään sopii hyvin musta ja pitkähihainen tunika mallinen mekko ihanilla kirjailuilla hihojen suissa. Syvä V-aukko tuo vähän sensuellisuutta ja keventää kokonaisuutta. Tän kaa toimis täydellisesti nro 4 kengät!

En (jos oikein muistan) oo tänä kesänä ostanut yksiäkään aurinkolaseja! Oh. Haaveissa ois tämmöiset isompi kehyksiset, kissansilmämaiset lasit, joko mustana tai miksei vaikka kilpikonna-kuvioisena-värisenä. Tai jos hulluks heittäytyis, niin vois vaikka mustavalkoinenkin kuvio olla aika jees! En oo vaan missään nähnyt just sellaisia kuin haluisin, sellaisia tukevia, hyvin istuvia ja noh halpoja. Mulle aurinkolasit on niin 'kertakulutus' tavaraa, vaikka monet onkin kestäneet vuosia mun käytössä, etten sen taki halua niihin sijoittaa femmaa enempää :---P Toinen 'must have' ois pyöreet lasit, mustilla tai hopeilla linsseillä! Mulla sellaiset oikein kirkkaan turkoosi/monivärilinssiset on jo, niin ois kiva omistaa vähän sellaiset fiinimmät myös. Aika tyylikkäät ne ois, jos ne ois koko mustat. Ehkä ehdin viel sijoittaa laseihin, toivottavasti ennen kesän lopussa koittavaa lomamatkaa!

Oon ihastellut näitä nellyn kenkiä nyt niin monella bloggaajalla, että munkin on pakko saada nää! En onnistunut viime yrittämällä löytää näitä Nellyn sivuilta, josko tänään ois parempi onni. Nää näyttää niin ihanille ja kyllä, tää remmi-trendi on lämmittänyt minutkin vihdoin. Olin vähän nihkee aluksi sen suhteen, kelailin ettei ehkä mun kannata tätä juttuu alkaa fanittamaan. Mutta minkäs teet, mä oon ainakin ihan mainonnan uhri. Tai kuhan tarpeeksi monta kertaa nään jotain hyvin yhdistettynä, täytyy munkin päästä testailemaan. Oonks ainut? :----D

2 kommenttia:

 1. Wau, noi kengät on kyllä siistit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Harmi vaa et myös aika hintavatkin :----P

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates