• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

MODERN CLASSICS


MODERN CLASSICS. Ehkä kesän kivoin asu. En ehkä normaalista oo näin lady-like, mutta vitsit kun tuntu nätille tässä hameessa ja isossa lierihatussa. Tän ison olkihatun ostin Kööpenhaminasta &Another Stories nimisestä kaupasta. Jotenkin niin ihana kauppa, mutta loppujen lopuksi ei yhtään mun tyylien. Ainoastaan kenkä ja asustepuoli iskee ja lujaa. Tää hattu on ihan täydellinen Suomen kesään, suojaa esimerkiksi sateelta aika loistavasti haha. Anyways, aina kun tän laittaa päähän tulee salaperäinen ja sivistynyt olo, kuin oisin karannut 50-luvun Englannin hienostopiireistä. Varsinkin tää hame korostaa sitä tunnelmaa. Todennäköisesti suloisin pallomekko, taskuineen kaikkineen.

Muuten asu onkin suhteellisen moderni, crop-toppeineen ja isoine remmi-sandaaleineen. Mustavalkoisuus saa tästä asusta mun näköisen, värikkäämpä versiona se ois jo sitten liian 'out-there'.

Vietettiin eilen päivää Helsingissä (big city life) ja pakko kyl todeta, että mä niin tykkään kesäisestä Helsingistä. Eilen se tuntui jopa välillä melkein mun kaupungille, funtsailin että millasta täällä ois asua, eikä vain vierailla satunnaisesti. Kierreltiin alennusmyyntien jämät lävitse (en ostanut mitään), ostettiin take-away sushia, hengailtiin puistossa auringon paisteessa ja sit kun aurinko katosi pilvien ja rakennusten taakse, mentiin massiivisimmille burgereille miesmuistiin. Loppuilta jammailtiin perinteisessä karaoke-baarissa :----D Just tälläset rennot kesäpäivät on niitä parhaimpia, ei oo kiire mihinkään ja aamulla ei voi tietää mihin kaikkialle sitä päivän aikana päätyykään. Niinhän se vaan menee, että vain kesällä tälläinen on mahdollista. 

Hirvittää se, miten nopeasti tää kesä on mennyt. Nyt ollaan jo heinäkuun puolessa välissä. Pelottavaa se, että miten nää kolme viikkoa poikaystävän kanssa on vaan soljunu läpi sormien ja kohta joudun sen hyvästelemään takaisin Norjaan. Ja ei oo tietoo koska päästään taas saman valtion kamaralle. Ei sais ottaa stressiä siitä, että jokaisesta hetkestä pitää elää kaikki irti, mutta kyllä se vähän tässä tilanteessa korostuu. Jokainen sekunti, minkä tuhlaa johonkin vähän (mukamas) epäoleelliseen harmittaa ja ne oleelliset sekunnit kuluu niin nopeaa ohitse. Miksi hetkeen pysähtyminen on niin vaikeaa? Ehkä siksi, ettei se aika koskaan pysähdy kuitenkaan, vaikka sitä itse olisi ihan paikaillaan, hengittämättä. Mä vaan haluisin olla enemmän, tehdä enemmän, elää enemmän ja kokea enemmän. Mutta ei sitä kai määräänsä enempään vain voi venyä. 

Mä suljen nyt läppärin ja alan suunnittelemaan mun elämäni ekan raw-kakun tekoa! Savour the moment ja sitä rataa. Laters :-*

8 kommenttia:

 1. Oot taas niin upeana... *sydänsilmäemoji* Kesä on kyl mennyt ihan hurjaa vauhtia! Kirjoittelin työtunteja muistiin palkanmaksua varten ja kirjasin kuukaudeksi kesäkuun jokaiseen päivään (tyyliin pe 10.6.), kunnes muistin, että kaskas nyt taitaakin olla jo heinäkuu.. Apua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi voi kiitos <3 Haha niimpä, heinäkuu jo menossa :----D No onneks mulla on lomaa aka kesätöitä vielä koko elokuukin, niin kylhän tää tässä vielä jatkuu!

   Poista
 2. Niin ihana !! : ) Mennään hei kuvaamaan joku kerta, kun tuut taas Helsinkiin :--)

  VastaaPoista
 3. Vautsi kun oot taas niin upeena!! Tuo hame on aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh huh kiitos! :-----) Tää hame on kyl mitä ihanin!

   Poista
 4. Niiin upea! Oot kyllä yks mun tyyli-idoleista :D En seuraa oikeastaan kenenkään "julkkiksen" tyyliä, mutta muutamalla bloggaajalla on vaan niin pirun upee tyyli! Ja aaaaaa, millanen raakakakku??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua mikä kohteliaisuus, kiitos! :----) Mulla kyl sama homma, en jaksa ketään julkkiksia seurata vaan just bloggaajia! Vadelmainen-raakakakku, pitää laittaa siitä kuvia ja ohje tännekkin! Mut toi --> http://www.vanelja.fi/food/desserts/view.php?id=115

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates