• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

RUST


RUST. Huomaan jakelevani täällä blogin puolella ohjeita mitä pukea päälle jos on asu kriisi ja mikään kledju ei tunnu kivalle päällä. Mut sitten kun itseä kohtaa tälläinen tenkkapoo, niin jokainen näistä mun opeista/vinkeistä kaikkoaa kuin tuhka tuulee mun päästä. Mikä siinä on että 'I often give good advice, but seldom follow it'? Kaikista toimivin vinkki taitaa olla vaan, että think simple. Paniikissa toisaalta mun aivonystyrät ei tietenkään sellaiseen kykene vaan mietin kaikista monimutkaisimpia asukokonaisuuksia. Yksinkertaista ja yksiväristä, ei voi mennä pieleen. Tää asu on tälläisen kriiseilyn lopputulos. Not bad, ei niin paha kuin vois olettaa sen määrän mukaan mitä mulla lojuu vaatteita lattialla. 

Kokovalkoinen toimii paremmin kesällä kuin koko musta. Käärityt lahkeet (toimii aina) keventää kokonaisuutta, samaten navan vilauttaminen ja lyhyeksi jäävät hihat kaftaanissa. Tälläisen puvunhousujen tyyppiset pöksyt on kyl kaikessa yksinkertaisuudessaan nerokkaita ja mun lemppareita. Mun kaapista löytyy enemmän tän tyylisiä, niin leveitä kuin kapeitakin silkkipökiä, kuin farkkuja. Toki niitä farkkujakin on suhteellisen paljon hah. Tälläiset housut on vaan niin monikäyttöisiä, sopii niin töihin kuin hengailuun. Kesällä lämmittää just sopivasti jalkoja, mut on sit samalla ilmavia jos vaikka aurinko sattuu yllättämään. Tykkään erityisesti näiden housujen kiiltävästä sivupaneelista, mikä antaa vähän sportti-fiiliksiä kokonaisuuteen. Ens kerralla pitää testata näitä pöksyjä bleiseriliivin kanssa! 

Onneksi on jo keskiviikko, mä oon nimittäin ihan valmis jo viikonloppuun. Viikko itsessään on ollut rentouttava, mutta jostain syystä tuntuu tosi raskaalle. Johtuuko tää sit siitepölyallergiasta vai siitä että on kova ikävä poikaystävää. Päätin eilen että mä alan venyttelemään/parantamaan mun kehon liikkuvuutta. Tän vuoksi päätin testata netti-joogaa ja suunnitelmissa ois joku alkeis nettitunti tänä iltana kokeilla! Oon ehkä kerran ollut joogassa, mut en yhtään tiiä onko tää mun juttu. Ei se ainakaan voi huonoa mulle tehdä! Voi olla että se on juuri sellaista liikuntaa mitä mun keho kaipaa tällä hetkellä. Ihanaa keskiviikko iltaa just sulle, toivottavasti sulla on ollut hyvä päivä :--) Laters :-*

2 kommenttia:

 1. Anonyymi23/7/15

  huikeet pöksyt! mistä noi on? :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin nää keväällä H&Mstä alennusmyynneistä! :--)

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates