• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

TIVOLI


TIVOLI. Vielä yhdet kuvat Kööpenhaminasta! En tiedä miten nää pääs melkein jopa unohtumaan siinä kaiken kuvanmuokkaamisen keskellä. Näitä kuvia oli kyl kuvaajalle hankala ottaa, kun Tivoli oli aivan tupatun täynnä ja edestä lampsi koko ajan ihmisiä :---D Mutta hattuu pitää kyl nostaa, kun näistä tuli näin kivoja! 

Asuna illalla toimi off-shoulder toppi ja hippihousut! Näin jossain tälläisen näin hipahtavan kokonaisuuden ja totesin, miksei. Jalassa mitkä muutkaan kuin terveyssandaalit. Tykkään paljon tästä rennosta kokonaisuudesta, vaikkei se ehkä kuvissa niin edukseen tuukkaan. Off-shoulder toppi taitaa olla yks mun lemppari vaatteita tänä kesänä, löysien housujen lisäksi! Mustavalkoinen toimii aina, varsinkin jos asu muuten on 'stand out'. Monokrominen värimaailma rauhoittaa aina kokonaisuutta. 

Toivottavasti teillä on aikaa huomenna mennä rannalle, tai ainakin hetkeksi levittää viltti nurtsille, koska oon aika varma että huomenna on tän kesän lämpimin päivä! Tänään oli jo aivan ihana sää pitkälle iltaan, käytiin romanttisella kävelyllä vanhassa kaupungissa ja lopuksi jäätelöllä. Nyt ollaan linnouduttu sohvalle katsomaan uusinta Masterchef Australian kautta. Totally hooked already! Laters :-*

2 kommenttia:

 1. Noi housut on niin mukavat! :) Itellä samat :b

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on! Parasta just se kun vaatteet on mukavia plus hyvännäköisiä :----)

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates