• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

ANKLE LENGHT


ANKLE LENGHT. Maximitta tuntuu mun mielestä aika last seasonilta tällä hetkellä. Ainut missä se mun silmään toimii on kauniit pitkät mekot joiden kuuluu laskeutua maahan asti. Omistin kaksi maxi-hametta vielä kesän alussa, mutta tällä hetkellä toinen edustaa pitkinä liehuvina housuina ja toinen culotteshousuina. Nilkkamitta taas, siinä on sitä jotain! 

Nilkkamitta korkokenkien kanssa huijjaa ainakin 5cm lisää pituutta ja tuntuu todella sivistyneelle. Kultaiset napit edessä on täydellinen lisä ja toimii katseen vangitsijana. Hame ei muuta kaipaa kuin valkoisen croptopin korostamaan sitä olematonta rusketusta :---D Musta toppi toimii syksyisemmässä versiossa, kun taas college-paita tai pehmoinen neule sit ihan loppysyksystä. Jos näistä asioista nyt voi vielä ees mainita sanallakaan haha. Mulle jotenkin on tärkeää se, että vaate on sopiva pariin kauteen ja noh monikäyttöinen. Ja musta on hauska miettiä asupostauksissa, että miten muuten voisin tän vaatteen yhdistää ja vinkata siitä teille, jos se versio sopii teille/teidän vaatekaappiin paremmin! 

Saanks vielä puhuu tästä tukasta!? (en enää puhu mistään muusta) En osaa päättää onko rento sivujakaus vai tää keskipääjakaus parempi! Ehkä jopa (tänään) tykkään tästä hyvin graafisesta suorasta mallista. Huomenna oon varmaan taas eri mieltä :----P Oon huomannut että hiukset tuntuu menevän likaiseksi paljon nopeemmin kuin pitkät, mut en tiiä johtuuko se siitä että ne on lyhyet vai siitä että saatan kosketella niitä koko ajan? hehe. Ja viel yks juttu, kuinka paljon selkeemmiltä asutkin näyttää ilman metritukkaa?

Tuntuu että tää viikko ois jatkunut jo ainakin viikon verran. Vielä pitäs puoltoista viikkoa painaa töissä, ennen viikon lomaa! Tätä lomaa on odotettu jo hetken verran. Vähän ristiriitaiset fiilikset mulla on kuitenkin. En haluis toisaalta että kesä loppuu jo nyt, koska tää on ollut niin helppoo. Vähän ykstoikkoista joo, mut rentoo ja oon voinut vain olla ja odotella palkkapäiviä. Toisaalta oon kyllä jo valmis uudelle, uusille haasteilla ja aivotoiminnalle. En tiiä oonko henkisesti valmis siihen että maisteritason kolme viimeistä kurssii pitäs suorittaa. Mihin tää(kin) aika meni? Just mä vasta olin fuksi, oikeesti. Elämä odottaa? 

Ja että tää postaus ois oikein sekametelisoppa, niin loppuun vielä tiedotus että ne jotka seuraa tätä blogia Indiedaysin kautta huomaa varmaan sen, että indiedays on uudistunut. Mun blogin löytää sieltä ihan samalla tavalla kuin ennenkin, täältä. Laters :--*

12 kommenttia:

 1. Toka kuva on ihan mun lemppari näistä! Toi hame on aika kymppi<3 Tahtoisin itsekkin, mutta on jo todettu, että se näyttäis vaan isolta kasalta kangasta mun päällä :-D noh ihailen noita sitten muiden päällä vaan haha

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näkisit kuinka monta epäonnistunutta rentoo hameen heilautus kuvaa piti ottaa että yks onnistu! Tää oli kyl löytö! Ja vielä kirpparilta eurolla :---D hmm luulis että tää ois aika imarteleva vaate kelle tahansa, tietty just se oikee pituus pitää löytää ettei jalat katkee väärästä paikkaa!

   Poista
 2. Komppaan Vilmaa: helman heilautus kuva on ihana! Mä oon huomannut, että haron paljon enemmän lyhyitä hiuksia, joten mulla menee varmaan sen takia nopeammin likaiseksi. Mutta toisaalta kuivashamppoota voi laittaa ihan reilusti ja look vaan paranee! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :---)) Hah siitä se varmasti johtuu, vaikka aika kova haromaan olin jo ennestäänkin :-----D Kuivashamppoo on ihan parasta, en pärjäis ilman sitä hah!

   Poista
 3. siis mä oon ihan samaa mieltä tosta, et maxit todellaki on jo niin last season!! mut suomalaiset ei tajuu sitä, ni tääl halutaan edelleen ostaa yhtä paljon trikoomaxei ku trikoocaprei xD myös ballerinat vois jo pikkuhiljaa jäädä menneisyyteen..

  mut tukka on ihana ja nii on toi hamekki! molemmat jakaukset näyttää hyvältä kyl just erilaisten asujen kaa. mun lemppari on ehkä kuitenki se sivujakaus ku se ei oo ihan niin plain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah joo nou nou maxeille ja trikoocapreille :-------D Samaa mieltä oon baltsuistakin! Ainoot tollaset mitkä toimii on sit loaferit, mun mielestä.

   Jee kiitti! Tää hame on kyl niin bueno, vaik ei ehkä tyypillisin valinta tää mummohame :--P Jakauksen paikalla saa muutettuu ilmettä kyl niin paljon, se sivujakaus on just kivan rento ja ehkä enemmän huoleton!

   Poista
 4. Täältä löytyy toinen maksimittaan kyllästynyt. Aivan upea hame! Olen haaveillut myös hameesta, jossa olisi napitusta edessä, korkea vyötärö ja pituutta :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Nilkkamitta tuntuu kyl jotenkin niin uudelle, sen ainaisen maxin jälkeen! Kirpparit on kyl parhaita paikkoja tällästen aarteiden löytämiseen :----)

   Poista
 5. mun on PAKKO saada toi hame! Toi on vaan UPEA. Kuten sinäkin puspus!
  ja kerro mistä toi hame on. En voi elää ilman tota! Tyhjä olo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aa kiitos ja samat itselles!<3 Apua ostin tän vaa kirpparilta D-----: Eikä siinä ollu mitään lappua ees että mistä se ois, varmaan joku itse ommellut..... Tää on varmasti ollut jonkun mummon hame, että varmasti kirpparilta vois löytyy ees samankaltaisia!

   Poista
 6. Huh, aivan ihania nää kuvat!! Ja toi tukka on niin super !! :----)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä voi kiitos!! Mä tykkään kyl superisti tästä tukasta! Samis tukka ;---)

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates