• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

AUGUST OUTFITS


AUGUST OUTFITS. Elokuun asuja on ehkä ennätysmäärä pitkään aikaan, jopa 15kpl! On ollut niin ihanaa tämä kesä, kun on saanut nauttia siitä että kotona joku on aina kuvaamassa (koska pakotan) ja se näkyy siinä että asukuvia on helppo ottaa useammin. Jännittää vähän että miten syksyllä käy yksin asuessa... Jännä oli tehdä tätä elokuun kollaasia, kun osissa kuvissa hiukset oli vielä niin pitkät. Tuntuu etten enää tunnista itseäni noin pitkillä hiuksilla! Näytän ihan toiselle ihmiselle, ehkä paljon nuoremmalle ja söpömälle? :---D

Anyways nyt pitää rientää, huomenna lähtö on jo kuuden pintaan kotoa lentokentälle ja to do lista matkaa varten ei tunnu päättyvän sit millään... Sen vuoksi kysyn teiltä mitkä on teidän suosikit? Mä tykkään eniten ehkä 11, 12 ja 13! Lyhyet hiukset selvästi mun mieleen! Tässä on nyt teidänkin helppo vertaa kummat soppii mulle paremmin, lyhyet vai pitkät!? 

Mä en ota Marokkoon konetta mukaan, joten blogi hiljenee ainakin 8.9 asti, jolloin sitten palaan Suomeen! Toivottavasti pärjäätte ilman mua ;---) Sit kun palaan, lupaan pommittaa teitä matkakuvilla kyllästymiseen asti! Laters! :---*

4 kommenttia:

 1. Ihanan inspiroiva postaus! Kaikki asut on ihania, mutta ehkä eniten iskee 8 ja 12. Molemmista hiuksista siis tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! 12 on kyl tosi jees, kuten kyl molemmat hiuksetkin! Tosin nyt liputan tän lyhyen puolta :--D

   Poista
 2. prettymurmel30/8/15

  On kyllä aivan mahtavat nuo lyhyet hiukset! Kauniit ne pitkätkin oli, mut ehkä lyhyet istuu sun muuhun tyyliin paremmin. Asuista mun suosikit on ehkä 5 ja 10 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Mm vaikee ehkä sanoo että kumpi on enemmän mua, mutta nää lyhkäiset tuntu kyl heti niin mun jutulta kun leikkasin, ja just sopii mun tyyliinkin ehkä vähän paremmin!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates