• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

LONGBOBLONGBOB. Mä tein niinkuin uhosin. Itsevarmuutta uhkuen mä menin kampaajalle (ekaa kertaa viiteen ja puoleen vuoteen) ja ilmoitin että lyhkäiseksi laitetaan. Laskin että sellanen reilu 30cm lähti pituutta pois :---D Ja huh kuinka mä tykkään tästä! Siinä kampaajan tuolissa istuessa hymyilin sitä leveemmin mitä lyhyemmäksi hiukset tuli. Malli on tasapaksu joka suunnasta ja paksu on juuri oikee sana kuvailemaan tätä tunnetta mikä mulla on. Pää tuntuu niin kevyeltä ja kyl tähän on totuttelemista.

Hetki menee että tää asettuu oikeisiin uomiinsa, en tiiä haluanko pitää sivujakausta vai keskijakausta. Toiselle puolelle oleva sivuheitto on ihanan rento, kun taas keskijakaus aika chic. Kyllä tää aika hyvin muuttaa ilmettä ja olemusta. En oikein osaa kuvailla mun tunteita, mitenkään muuten kun että tykkään tykkään tykkään! Oon myös kuullut tuomion, että tää sopii mulle :---P

Mitä te ootte mieltä? Laters :--*

49 kommenttia:

 1. Sopii niiiin hyvin :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Whiii! Näissä kuvissa tää näyttää vähän fiinimmälle kuin tää on luonnossa :---D

   Poista
 2. Ihana! Itellä on monta vuotta niin onnetonta hiusten kasvatusta takana että kun ihmiset ilmottaa leikkaavansa pitkät pois, oon ihan kauhuissani. Kai aattelen et ne tulee katumaan leikkuuta samalla tavalla ku minä sitä seittemän vuoden takasta, jonka jälkeen hiukset ei oo edelleenkään kasvanut entiseen mittaansa. Mutta kylläpä oot upea! Ihanasti sopii tää polkka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti! Kyl multakin monet kysy et miten uskalsin, et enkö tuu katumaan tätä ja ehkä mä oon sellanen ihminen joka tekee vaan :---D Mut leikkasin about 5 vuotta sitten samasta tilanteesta vähän vielä lyhyemmäksi kuin nyt ja onneks ne nyt kasvo suht hyvin takaisin! Harmi ettei sulla kasva kunnolla takaisin :--( Vielä ei oo ainakaan kaduttanut!

   Poista
 3. VAU AIVAN MAHTAVA! Näytät niiiiin kauniilta!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aaa voi kiitoskiitos!<3 Kuin myös sinäkin! Oot mun yks tukkainspiraatio :----P

   Poista
 4. Ihana! Minäkin pätkäisin muutama kuukausi sitten, ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mäkin oon niin tyytyväinen :--) Tuntuu että tää on niin monipuolinen malli ja jotenkin tosi raikas!

   Poista
 5. Sopii niin hyvin, että alan miettimään jo omienkin hiusten leikkuuta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha eikä! Kiitos :-----) Niihän siinä mullekkin kävi, et näin jossain niin ihanan pitkän polkan, että oli pakko itsellekkin!

   Poista
 6. Aivan ihanat!! Voin niin kuvitella sun kevyen fiiliksen! Ihana oot<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Tää keveys on niin jotain ihmeellistä haha, heiluttelen vaan koko ajan päätä ja hiuksia kun se tuntuu niin hassulle sen metritukan jälkeen :-----DD

   Poista
  2. No uskon! :D Ja hiuksia pestessä ne loppuu vaan niiiiin oudosti kesken yhtäkkiä eikö vain?! >:D

   Poista
  3. Jep, niin outoa :--D sama harjatessa!

   Poista
 7. Noista tuli ihan täydelliset ja todellaki sopii sulle !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti! :---) Munkin mielestä mä näytän hyvältä tän tukan kaa haha!

   Poista
  2. Anonyymi14/8/15

   Tää on nätti! Huh! Tekee mieli itsekin lyhentää :D Parasta on ettei jakauksen paikkaa tarvi päättää kuin päiväksi-pariksi kerrallaan. Hiukset ja päänahkakin tykkää, kun jakaus ei oo aina täsmälleen samassa kohdassa :)

   Poista
  3. Anonyymi14/8/15

   Piti sanomani vielä, että tää tukka saa sut näyttämään aikuisemmalta. Ei vanhemmalta vaan sopivasti aikuiselta :)

   Poista
  4. Kiitti! Haha niinhän siinä käy että kun joku lyhentää, niin itelle tulee himo kanssa :--D Just tää jakaus juttu on myös niin hyvä, sekin muuttaa nopeesti tän tukan ilmettä! Itsekkin totesin että näytän aikuisemmalle, mikä on hyvä, koska mua aina luullaan 16 vuotiaaksi haha!

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Kiitos! Mä oon ihan onnessani tästä :-----)

   Poista
 9. Voi miten ihana!! Sopii sulle todella hyvin! tosi fresh :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!<3 Toi fresh on just se sana mitä oon hakenut tätä tukkaa kuvaamaan! ;---D

   Poista
 10. Anonyymi14/8/15

  Mulla on sama ongelma ku Essillä, pätkäsin pitkät hiukseni ja oon katunut lähes siitä lähtien... :D Mut koska oon aina kateellinen kaikille, jotka luonnostaan omistaa upeat pitkät hiukset, oon salaa ilonen ku ne päättää leikata ne pois! :DD Toivottavasti en kuulosta ihan sairaalta, haluun nyt vielä sanoa, et noi sopii sulle tosi hyvin!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä :---D Haha et kuullosta sairaalle, oon joskus aatellut ihan samalla tavalla kun mulla oli oma hiusten kasvatusprosessi menossa! Eikä ne mun omat nyt olleet niin upeat, ainakaan omasta mielestä.... Kiitos, mä tykkään näistä ihan kamalan paljon!

   Poista
 11. Loistavaa, loistavaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee! Mun fiilikset tiivistettynä :----D

   Poista
 12. wautsiwautsiwautsi toooosi kivat!! Lyhyet hiukset on ihanat kun niitä ei tarvii harjata aina sitä puolta tuntia niinku pitkiä piti haha :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aaa kiitos! Nää on tosi kivat :------) Ehkä just parasta ettei tarvi harjata näitä hiuksia koko aikaa, koska mulla on vielä tosi takkuuntuva hiuslaatu heheh. Helppous on aika jees :---P

   Poista
 13. Oooh, näytät ihan mielettömän hyvältä! Ihania kuvia ja ihana tyyli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi vitsit kiitos! En ois ikinä uskonut että saan näin paljon ihanaa palautetta näistä kuvista ja hiuksista! :----)

   Poista
 14. Vauuu näyttää niiin hyvältä ja sopii sulle tosi hyvin!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos!! Mustakin tää näyttää ihan multa :---P

   Poista
 15. Anonyymi14/8/15

  Nätit on hiukset! Mä taas keräilen näitä inspiskuvia tavoitekuviksi. Omat vielä epämääräisen pituiset ja liian lyhyet edes polkkaan.
  Miten muuten longbob toimii, voitko siis vaihtaa sivujakauksen keskijakaukseksi? Kun olen luullut, että jos pitää sivujakausta, pitää sen puolen olla aika paljon pidempi, että on sivuilta saman mittainen? Ööö. toivottavasti tajusit mitä yritin selittää.... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! kyllä ne siitä pikkuhiljaa kasvaa! Mulla leikattiin sillä tapaa, että oli ihan keskellä jakaus ja siinä 'asennossa' ihan tasapitkiksi joka puolelta. Et nyt kun pidä sivu jakausta, on sit tietty ne hiukset lyhyempiä, mitkä on hietetty pään toiselle puolelle ja luo sit 'kerroksia'. Kantsii ehkä leikkaa siinä keskijakauksessa sellaseksi kuin ne haluaa, kun sit sivujakaus mukautuu paremmin sit siihen tilanteeseen. Jos leikkais just sivujakauksella kaiken tasapitkäksi ei vois tietenkään pitää keskipää jakausta tai sit toisella puolella, ilman että se näyttäis vähän hassulle :---D

   Poista
 16. Pakko sanoa että kun näin sun tukkainspis postauksen, otin saman tien sakset käteen ja n. 10 min myöhemmin mulla oli longbob :DD Olin kyllä jo miettiny että taas pitäis leikata sellanen, mutta huvitti itteeki jotenki, kuinka äkkiä ja spontaanisti se kävi haha. Niin ja tosi hyvältä näyttää muuten sulla!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha eikä! :---D Mullakin jotenkin tuli silloin tiistaina että tää on pakko saada ja nyt, mut en uskaltanut lähtee itse leikkaamaan! Kiitti! :---)

   Poista
 17. no onhan tuo nyt hitto soikoon nätti..:) meinasin siun aikaisempiin pähkäilyihin kommentoida, että mulla on hiusten suhteen kultainen sääntö - älä ikinä leikkaa pitkää lyhyeksi. Mutta veikkaan, että nuo pari narua, mitä itellä roikkuu päässä kasvavat a)paljon hitaammin b)ohuempana ja c)paljon lyhyemmäksi mitä omasi, joten ehkäpä sillä roikun niissä kii kuin oljenkorsissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :---) En oo viel katunut et leikkasin :---D Kyl mä just mietin, et kaikilla vois olla lyhyet hiukset kun taas kaikilla ei vaan oo pitkiä ja et onko tää ihan hullun hommaa! Kaipasin vaan vaihtelua, se pitkä kun ehti niin kauan olla. Oishan sitä toki vaihtelua saanut vähän epäradikaalimmin, mutta mäkun oon nyt vaan tällänen kaikki tai ei mitään tyyppi haha

   Poista
 18. No huh on kyllä upea! Nyt tuli pieni hinku itelläki. Mut musta vaan tuntuu et mulle se ei sopis! Apua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti! Longbob on siitä hyvä, että musta se sopii melkein kaikille :---D Mäkin mietin et sopiiko mulle kun mulla on aika vahva leuka, et se ois sitä jotenkin korostanut tai jotain... Toisaalta mulla on ihan sama malli pää-osiossa kuin silloin pitkänäkin, että pakko sen on sopia kasvoihin hah! Sulla on niin sopusuhtaiset kasvot, et uskoisin kyl että sopis, jos vaan itse viihtyy lyhyessä :---)

   Poista
 19. Kuten Instassa jo kommentoin... Aivan mielettomän upea tukka!! Sopii sulle niin hyvin ja tulee tosi semmone "chic" fiilis u know :D You go girl!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hii kiitoksia! Just sellasta chic fiilistä halusinkin! :---D

   Poista
 20. Näyttää ihan superhyvältä, vau!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaa kiitos! Täällä ihan punastuu näistä kehuista :-----)

   Poista
 21. Hyvä sinä! Näytät upealta! :) Varmasti jänskätti luopua niin pitkistä hiuksista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :----) Nojoo kyl jänskätti, mut ei niin paljon ku ois voinut olettaa! Olin jotenkin jo niin tehnyt sen päätöksen, et sit vaan halusin tukasta eroon mahd nopsaa :---D

   Poista
 22. Pakko sanoa, että kyseinen malli sopii sulle kyllä törkeän hyvin! Ei vanhassakaan mitään vikaa ollut todellakaan, mutta tuo uusi tukka tuo suhun niin paljon enemmän ryhtiä! Itekin oon tämän lyhyemmän hiusmallin ystävä, ja lyhyttä reuhkaa on kannettu uskollisesti nyt jo viiden vuoden ajan, vaikka silloin yhdeksännellä luokalla leikkasin sen melkein itkua tihrustaen, koska oli vaan pakko hiusten ollessa niin huonossa kunnossa. Ihan hyvä, että se pakko tuli eteen. Tää lyhyempi malli sopii mulle nimittäin paljon paremmin ja viihdyn tässä muutenkin hirmu hyvin! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä kiitos! :----) Oon ihan samaa mieltä tuon ryhti seikan kanssa! Tuntuu jotenkin paljon enemmän put together kuin sen pitkän reuhkan kanssa haha. Oon kyl viihtynyt niin hyvin tässä lyhyessä, tuntuu jotenkin niin omalta itseltään. Sullekkin sopii tosi kivasti toi lyhkäinen malli!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates