• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

11 ANSWERS1. Jos saisit päivän olla joku muu, ni kuka olisit? 

Olisin varmaan Kim K. Hah en tiiä mistä tää tuli tai miksi mä haluisin olla päivän hän :-----D Jotenkin kiinnostais kokea se, että millasta on olla kun siitä maksetaan että sä oot ja elät vaan omaa elämäänsä. Ja sit voisin ison osan siitä kaikesta rahasta mitä heillä on niin lahjoittaa jonnekkin hyväntekeväisyyteen, koska enhän mä sitä enää sit sen päivän jälkeen tarvi haha. 

2. Missä oot nyt toissä ja mikä susta tulee isona? 

Oon tällä hetkellä töissä yliopistolla tenttivalvojana, ei tosin oo mun tuleva ammatti :----D Musta tulee isona ekonomi, en osaa sanoa yhtään tarkemmin, koska mulle on vieläkin mun unelmien ammatti ihan pimennossa... Haaveena ois jonkin tapainen markkinoinnin titteli kansainvälisessä firmassa, muoti on tietty hyvin lähellä sydäntä. Opiskelen nyt kauppakorkeakoulussa ja haluan sellaisen ammatin, jossa sitten oikeesti voin kehittyä ja käyttää näitä mun oppimia tietoja.

3. Jos saisit valita, ni ostaisitko mielummin loppelämäs kaikki tavarat Lidlistä vai Stockalta? :D Eli kaikki sikahinnalla heti vai venaat vuoden, et tulee taas paistinpannui myyntiin? xD 

Stockalta XD Taidan olla tällänen kermapeppu ja kaikki mulle heti tyylinen enemmänkin kuin sit venailija haha. Ja en ehkä kestäis Lidlin vaatevalikoimaa ja saattas tää muotiblogikin siitä vähän kärsiä haha. 

4. Äiti vai isi? 

Ulkoisilta ominaisuuksiltani muistutan äitiä, oon vaalee ja meillä on molemmilla samantyylinen ruumiinrakenne. Luonteeltani oon taas sit enemmän isän tapainen, aina oikeessa, ylpeä, työnarkomaani. Toisaalta taas sitten mulla on siniset silmät, kun taas äidillä on vihreät ja isällä ruskeat. Silmät on mun tälläinen spessu ominaisuus :--D

5. Bravuurisafka 

Pirkan mozzarella-tomaatti raviolit. Oon paras keittämään niitä. En oo kovin hyvä laittamaan ruokaa... Pinaattiletut on yks juttu minkä osaan tosi hyvin. Mutta! Oon erittäin hyvä leipomaan, mun tekemä mutakakku on maailman parasta! Tosin leipomisessakin on se, että haluan aina leipoa jotain uutta, joten niitä bravuureita ei oikein sillä tavalla synny. 

6. Jos tekisit jonku vakavan rikoksen, ni mikä se todennäkösimmin olis?

Mä oon for real tosi tosi rehellinen ihminen, enkä oo koskaan varastanut tarkoituksella mitään :'---D Vahingossa kerran haha. Tosin ajan aina melkein ylinopeutta, onko se vakava rikos haha? Mutta jos johonkin oikeesti vakavaan rikokseen syyllistyisin niin se varmaan ois jonkin näköinen suuri huijjaus, jossa panoksena ois hurja summa rahaa haha! Sellainen master mind elokuva huijjaus jos tiiätte?

7. Mihin haluisit matkustaa seuraavaks ja miks just sinne?  

Kuuba! Tai muutenkin Väli-Amerikka, jossa sitten reissaisin paikasta toiseen kuukauden ajan! Oon pitkään haaveillut sinne pääsystä ja varsinkin nyt kun Kuuba on avautunut turisteille niin sinne pitäisi päästä nyt vielä kun se on täysin koskematon niin sanotusti. Siellä ois myös varmaan kivan lämmin ja noh paikka missä en oo koskaan käynyt! Mutta koska mulla on näitä haaveita vaikka kuinka, toinen unelma ois tietenkin Australia ja Uusi-Seelanti. Tuntuu että aina löytyy uusi kohde minne on _pakko_ päästä. 

8. Mitä muuttaisit itessäs, jos voisit? 

Jos saan kaks vastausta, niin ekaksi muutaisin sen, että mulla ois normaali näkö, koska atm kärsin aika pahasta kaukonäöstä. Toinen juttu ois se, että haluisin olla 172 cm pitkä, koska uskoisin silloin mun kehon olevan sopusuhtaisempi (aka reisien olevan vähän pienemmät) :---D Mut jos saan vaan valita yhden niin sit se on toi normaalinäköiyys!

9. Onks sul mielessä joku huippu kauneudenhoitotuote tai -kikka, jota kaikkien tässä maailmassa kanattais käyttää? 

Ei mulla oo mitään kikkaa :---D Vaikka se, että pesee kasvot meikeistä joka ilta ennen nukkumaan menoa? Mä uskon myös siihen että en pärjäis ilman Aqualan plus apteekkirasvaa, mitä käytän kosteusrasvana kasvoille (ja kroppaan). Ehkä kans se, että mitä vähemmän tujua meikkiä kasvoilla käyttää sitä paremmassa kunnossa iho todennäköisesti on?

10. Mikä on ollu vaikein hetki sun elämässä? 

Vaikein hetki... Oon elänyt varmaankin aika etuoikeutettua ja hyvää elämää, koska mun piti miettiä tätä oikein kunnolla. Vaikeinta ehkä henkisesti ja fyysisesti mulle oli se, kun kesällä 2013 mulla hajosi futismatsissa polvesta kierukka ja eturistiside meni poikki. Polvi leikattiin ja sen kuntouttaminen oli aika pitkä prosessi, alkaen siitä että kävelemään piti opetella uudelleen. Vaikeaa oli myös henkisellä tasolla, ei tollainen vamma oo ikinä helppo juttu. Oon luonteeltani sellainen ihminen, että haluisin kaiken just nyt heti ja kun kuntouttamisen kanssa ei tälläinen oikein onnistu. Oon hyvin kiitollinen itselleni, että jaksoin kuntouttaa jalan kuntoon kunnolla ja nyt se on (melkein) kuin entinen. Jäljelle tästä jäi viisi arpea ja en enää oikein muista aikaa jolloin mulla näitä isoja arpia oli. Ne on jo niin osa mua. 

11. Mitä mieltä oot Freddy Pantseista?

Kamalat! En ikinä pukis niitä päälleni haha! Tuntuu että kaikki tietää, että jos ne kiskoo jalkaansa, niin heti ajatellaan että nyt se haluaa peppuaan korostaa ja luulee olevansa joku fitness-mimmi :---D Ei sillä että tätä peppua tarvis edes yhtää enempää korostaa. Muutenkin, eiks ne nyt oo vaan sellaset paksut legginsit anyways?


Mikaela kysyi ja mä vastasin, koska ajatustoiminta muuhun kirjoittamiseen ei tänään riittänyt! Ja mä oon just sellainen tylsimys etten mä jaksa keksiä uusia kysymyksiä ja haastaa ketään... Toivottavasti näitä oli kuitenkin kiva teidän lukea! Kuvissa on yksi asu jälleen kerran Marokosta ja vitsit mä tykkään tästä koko mustasta kombinaatiosta! Nää pitkät leveet housut on niin ihanat ja tää musta toppi minkä ostin Lontoosta TopShopista on ollut ihan lemppari tänä kesänä. All black toimii aina? 

Laters :---*

4 kommenttia:

 1. Huiput vastaukset ja tuo asu!! TOIMII! Varsinki tällasiin tavallaan erillisiin kysymyksiin sulla on jotenkin tosi kiva tyyli vastata. En osaa selittää sitä :D Sopivan mittaset ja mielenkiintoset ja rennot ja silleen hyvin soljuvat vastaukset tiiäkkö :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaa voi kiitos, molemmista! Mä oon aina tykännyt kirjoittamisesta, sillä tapaa ehkä osaan parhaiten tuoda itseeni esille! Onneks toimii lukijan näkökulmastakin :---D

   Poista
 2. Tosi kiva asu ja kivat kuvat! Mä aion kans vastaa näihi lähipäivinä:-D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tää asu on kyl just mun näköinen :-----) Ja tsemppii vastaamiseen :----D

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates