• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

AURINGONKUKKIA JA MURHEITA


AURINGONKUKKIA. Kuljin tänään torin lävitse, kun olin tulossa kaupasta kotiin. Torilla oli myymässä kukkia mummo, joka kutoi kaikessa rauhassa kojunsa luona. En voinut sanoa ei kun hän kysyi haluisinko ostaa auringonkukkia! Sain tämän ison kimpun viidellä eurolla ja siihen hän lisäsi myös mulle muutaman ekstra kukan! Jotenkin mulle tuli niin hyvä mieli, ihan vain jo näistä kukista, mutta myös siitä että sain tuettua hänen liiketoimintaansa, enkä ostanut kukkia vaikkapa lidlistä! :---) Ja huh katsokaa kuinka suloiset nämä on! 

Simple things, simple things. 

Toinen täysin erilainen asia onkin sitten se, että mun koko naama on täynnä pieniä punaisia näppyjä. Aivan koko naama, leuasta otsaan, korvasta korvaan. Ihan kuin koko naama olisi hiekkapaperia. Onneksi ne ei (vielä) kutia tai muutenkaan ole epämukavan tuntuisia, eikä onneksi kaukaa katsottuna edes näkyviä, mutta ei luoja näiden kanssa. Mulla ei oo koskaan ennen käynyt näin, eikä mulla oo mitään aavistustakaan miksi nää on mun naaman päättäneet valloittaa. Mikään ei tunnu auttavan näihin, ei rasvaaminen, ei hellävarainen puhdistaminen. Naama tuntuu tosi rasviaselle ja ärtyneelle samaan aikaan. Voin myös todeta että pientä stressia alkaa jo tästä naamasta vähän pukkaamaan.... Mulla on aina ollut naama suhteellisen hyvässä kunnossa, mitä nyt joskus erittäin atooppinen ja teini vuosina rasvainen ja finninen, mutta mitään tälläistä ei koskaan ja mä en kestä tätä! Miten paljon oloon voi vaikuttaakkaan tämmöinen 'pikku' juttu. Onko teillä koskaan ollut mitään tällästä, tai tiedättekö mistä tää vois johtua?

Muuten arki rullaa aikalailla omalla painollaan, hommia kyllä riittää opiskelujen ja kaiken muun suhteen ja kaipaisin ehkä yhden päivän täyttä lomaa, jolloin katsoisin vain sarjoja koko päivän sängyssä :---D Tuntuu että on nyt syksyllä aika paljon paletilla, opiskelun ohessa vielä töitä ja projekteja, bloggaamisen lisäksi. Tähänkin uppoaa jonkin verran sitä vapaa-aikaa! Mutta kun tekee sitä mistä nauttii, life is good! Onneks mun kämppä on ihan täydellinen ja viihdyn täällä yksikseni niin hyvin. On ihana tulla kotiin kun tietää ettei täällä oo ketään, tietääks kukaan mitä mä tarkoitan? Yksinasumisen onnea. Laters :---*

2 kommenttia:

 1. Anonyymi16/9/15

  Jotain allergiaa? Kokeile laittaa kortisonivoidetta ja jätä kaikki muut rasvat pois, itellä auttoi se, kun tuli yhtäkkiä kamala ihottuma pitkin naamaa. Se ei ollut kipeä tai mitään, mutta epämiellyttävän näköinen sitten kun alkoi levitä ja punottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todennäköisesti juurikin allerginen reaktio, omituista se, etten oo mitään uusia tuotteita käyttänyt tai syönyt mitään erikoista... Kävin näyttämässä lääkärille ja sain ohjeeksi ottaa antihistamiiniä ensiksi, jos sillä alkaisi rauhottumaan! Katsotaan miten tää tästä lähtee toipumaan, next step on juurikin sit toi kortisoni voide!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates