• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

GREY UNIFORM

adidas sneakers *

Vaihteeksi täysin ajankohtaista materiaalia, kuvattiin nämä kuvat siskon kanssa viisi minuuttia sitten ja heti kun päästiin sisälle takaisin istuin koneen ääreen kuvia muokkaamaan ja kirjoittamaan! Tätä mun mielestä on bloggaaminen parhaimmillaan, ainakin mun osalta. Mä en siis suunnittele postauksia ja asuja etukäteen, vaan materiaali on yleensä täysin ajankohtaista, usein saman päivän asua. Kädestä suuhun periaatteella mennään! Ja ehkei oo oikein mun tapaista (varsinkaan kun tää nyt on 'vain' rakas harrastus) tehdä tästä bloggaamista aikataulullista ja suunnitelmallista. Ehkei musta siksi ookkaan tullutkaan ammatti-bloggaajaa hehe. Tätä siis tänään päällä :---P 

Harmaa kynähame ja harmaa roll-neck paita muodostaa yhdessä co-ord kokonaisuuden, joita oon paljon fiilistellyt viimeaikoina. Oon ajatellut että ehkä ne ois kuitenkin liian viimeisen päälle mietittyjä kokonaisuuksia mulle? Toisaalta jos pitää yläosan ja alaosan värimaailmaltaan vähän erilaisena, ei tuu liian uniformumaista fiilistä. Kaikesta menee maku, jos liikaa pakottaa! Rentoutta kireään ja fiiniin kokonaisuuteen tuo tietty lenkkarit ja iso bombertakki. Tää takki on kyllä yks mun uskomattomimmista löydöistä, 100% silkkiä ja 4€ hinta kirpparilla. Tosin ennen pienentämistä tää oli aika ison kokoinen, onneks sen verran osaan ompelukonetta käyttää et hihat kaventuu. Tää on päällä niin miellyttävä ja yllättävän lämmin, kun miettii kuinka ohutta tää matsku on!


*saatu / gifted

8 kommenttia:

 1. Eivitsi, tollaset kirpparilöydöt on ihan parhaita! Mulla parhaimmistoon menee pari täyttä merinovillasta mummovillatakkia parilla eurolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Niistä tulee viel lisäksi jotenkin voittaja olo :--D Ahh vitsit toi sun löytö kuullostaa täys kympiltä!

   Poista
 2. Oooo tosi ihana asu!! Ja sun tukka!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiiiiiitos!!<3 Kerrankin tukka oli jotenkin hyvin :'----D

   Poista
 3. SSIIIIIIS anteeks nyt vaan :D Paljolla myyt ton takin??? :D Mää en kestä miten voin rakastua sun asuihin aina vaan enemmän ja enemmän..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha jos koskaan siihen kyllästyn niin voin lahjottaa sen sulle :----DD JEEE ihana kuulla että nää toimii!! Itelläki on fiilis että joo asut on ollu viime aikoina aika jees, mut sit vielä superisti ihanampaa kuulla että muutki tykkää!

   Poista
 4. Mieletön asu! Tuo takki, toppi+hame ja lenkkarit on ihan bueno ja pukisin aivan heti! <3 Tällästä asua oon kans miettiny toteuttavani :´) Ja hei, aivan mieletön toi 4euron takki!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaiks kiitos!! Siitä vaan sit toteuttamaan ;---) Täs asus on kyl just sopivasti sporttisuutta ja sit fiineyttä mun mielestä ja joo, en kestä miten hyvä löytö toi takki oli! Pompin tasajalkaa onnesta kun sain sen hyppysiini :----D

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates