• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

MOSAIC TILES


MOSAIC TILES. Marokko on näiden erilaisten mosaiikkilaattojen luvattu maa. Joka puolella, siis ihan joka nurkassa on toinen toistaan upeampia taideteoksia. Arvatkaa kuinka monta kuvaa tuli otettua jaloista näiden mosaiikkilaatojen kanssa!?

Verrattuna syksyiseen kerrospukeutumiseen (which i love!), 35 plus asteen helteeseen pukeutuminen on ehkä vähän simppelimpää, vähemmän kerrostettua. Mietin myös sitä, että nää kesähepeneet ei ehkä inspiraation kannalta oo mitään sitä ajankohtaisinta :---D Anyways, näillä mennään nyt vielä hetki! Tää mekko tais olla yksi parhaista kesämekoista tällä matkalla, ei liian avoin ja antava, tarpeeksi liehuva, jotta tuulen vire aina mukavasti vilpoistaa oloa. Huomasin myös matkan jälkeen sen, että tää Zaran mekko on tehty Marokossa. En oikein tiiä mitä siitä pitäisi ajatella? H&M:n allblack terveyssandaalit oli matkan käytetyimmät kengät, vaikka nää tekee rakot jalkapöydälle kuin myös jalkapohjaan haha. Siitä huolimatta, nää on erittäin hyvät kengät matkustaa, kävellä. Ja nää sopii ihan kaiken kanssa!!

Nämä kuvat on otettu Bahia palatsissa, Medinan juutalais alueen lieppeillä. Tää palatsi oli mykistävän kaunis, mosaiikkilaatoineen, valkoisine pintoineen ja kaikkine yksityiskohtineen. Ehkä melkein mun lempparikohteita Marrakeshissä! Pääsymaksu sisään aikuiselta on huimat 10 dirhamia aka 1€. Näissä nähtävyyksissä on ylläri ylläri vain turisteja, mikä tekee niistä hyvin rauhallisia ja hiljaisia. Sellaisia lepohetkiä sen hektisyyden keskellä. Ahh niin kaunista! Tuntuu ettei kuviin saanut millään taltioitua sitä kokonaisuutta ja tunnelmaa mikä tuolla on. 

3 kommenttia:

 1. Mä en kestä kattoo näitä sun lomakuvia kun nää on niin mahtavia ja upeita!! Kaikki noi kuvauspaikat ja maisemat ah <3 Tahtoo itekki reissaamaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aaa eikä kiitos!<3 Ja koita kestää näitä ois vielä vähäsen tulossa :'-----D

   Poista
 2. Hi there my dear! I just want to ask if we can follow each other on GFC?

  Please leave a comment on our blog!

  http://kstylick.blogspot.com

  You can also follow us on Facebook and Instagram.

  https://www.facebook.com/Kstylick
  https://instagram.com/kstylick/

  we will follow you back! XOXO

  Korean Fashion

  VastaaPoista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates