• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

SEA OF SAND


SEA OF SAND. Nämä kuvat on otettu noin kuuden aikaan aamusta. Herättiin katselemaan auringonnousua ja vielä hetkeksi ennen lähtöä eteenpäin fiilistelemässä dyynejä. Kokeilemassa hiekkaa varpaiden välissä. Tuolla ei voinut kyllä mitään kenkiä käyttää, vaan helpointa oli kulkea vain paljain jaloin. Tuntea maa jalkojen alla.

Nukuttiin yö perinteisissä teltoissa, illalla oli tukahduttavan kuuma kun taas aamulla oli miellyttävän viileää. Leiriin oli vedetty vesi jostain kaukaa, tosin suihkussa oli enemmän ötököitä kuin vettä. Hassua oli myös se, että miten heti tämmöisessä olosuhteessa sitä 'unohtaa' oman ulkonäkönsä kokonaan. Suihkussa käytiin ofc, mutta en tainnut vilkaista peiliin vuorokauteen. Jotenkin se oma tunne itsestä korostuu tämmöisissä paikoissa niin paljon, ettei muista ulkoista olemustaan samalla tapaa kuin kaupungissa. Mulla oli tuolla aavikolla niin vapaa ja hyvä olo. Vapautunut ja sellainen olo, että onni kupli mun sisällä. Mä oon luonteeltani vähän sellainen hassu ja hulluttelija ja tuolla musta tuli kuin lapsi jälleen ja kirmailin noilla dyyneillä ihan vain elämisen onnesta! Noi hetket on parhaita kun unohtaa kaiken muun, muistaa vain sen elämän onnen ja juurikin sen sietämättömän keveyden.

Tuollaisia hetkiä pitäisi olla enemmän. Ihanaa perjantaita ja viikonloppua teille! Laters :--*

6 kommenttia:

 1. Yksi sana - UPEA! Sie oot kyllä kehittyny blogaamisessa monessa suhteessa ihan hurjasti lyhyessä ajassa :) Kasvua on ihana kattoa vierestä. Keep it up girl!!

  Ps. Sun Instan lomakuvat on nostattanu mulle niin korkeen matkakuumeen että..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että kiitos!! Välillä tuntuu vaa että polkee paikallaan, mutta kai sitä omalle käden jäljelleen tulee sokeeksi :---D Haha voi ei! Mä oisin kyl kanssa jo valmis lähtemään uudeelleen maailmanlle ;---P

   Poista
 2. Nämä kuvat on ihan älyttömän hienoja! Upea sinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :---) Tuo maisema oli kyllä jotain niin upeaa!

   Poista
 3. Oh WAU!!!! Näissä kuvissa on sellasta elävää tunnelmaa minkä voi astia tänne ruudun toiselle puoelle asti. Tuntea tuon lämpimän hiekan jalkojen alla, auringon nousun ensimmäisten säteiden ja sen vapauteen olon. ah. Ehkä mäkin vielä joskus pääsen tuonne... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos!! Jotenkin nää kuvat on just sellaset realistiset munkin mielestä :---D En oikein osaa selittää, mut sellaset rehelliset ja autenttiset! Jos vaan ikinä on mahdollisuus niin kannattaa ehdottomasti lähteä!!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates