• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

AFTER DARK


Saan inspiraation yleensä aina pimeän jälkeen, oli kyseessä asukuvaaminen, opiskelu tai jonkun projektin aloittaminen. Asukuvaaminen kyllä valitettavasti vähän kärsii hämärässä! Sanotaan että näissä kuvissa on tunnelmaa. Ja resting bitch face pääs jälleen valloilleen :--P Anyways, näin perjantaihin tämmöistä hyvin casual kokonaisuutta. Lenkkarit, farkut ja trenssi toimii aina!

Nyt on se hetki kun mun pitäs käyttää tätä takkia, oon ehkä vähän jumittunut mun silkkibomberin käyttöön... En tiedä miten unohdin kuinka ihana tää takki on! Vielä en suostu kyllä talvitakkia/mitään paksumpaa takkia päälle vetämään. Niitä saa käyttää kyllä sitten ihan tarpeeksi talvella. Käärin aina farkkuja käyttäessäni lahkeet rullalle, oli farkut mitkä tahansa, oli sää mikä tahansa. Okei, en sentään saappaiden sisälle kääri lahkeita :---D Tuntuu että niin helposti kuin kääräisemällä lahkeet saa asun heti näyttämään mietitymmälle! Tyrkkään myös melkein aina paidanhelmaa housuihin ja käärin villapaidan ja kauluspaitojen hihat. Varsinkin silloin jos koko asu on oversized on tärkeetä se, että korostaa sit niitä kropan kapeimpia kohtia, kuten ranteita ja nilkkoja. Samaten oversize trenssiä käyttäessä avonaisena, kannattaa solmia vyötärönauha rusetille selän taakse. Se tuo vähän muotoa takkiin ja kroppaan! (en tiiä onko nää vinkit uusia kellekkään...?)

Musta tuntuu että multa löytyy motivaatiota kaikkeen muuhun paitsi opiskelemiseen. Enää ei voi väittää että tää on vaan alkukankeutta, koska jo kuukausi on yliopistolla tullut rampattua. En vaan saa itsestäni irti, ainakaan kovin helpolla opiskeluintoa. Nyt pitäs jaksaa painaa eteenpäin kaikkien kurssien kanssa, eikä vaan tuijotella tv-sarjoja peiton alla :----D Pakenin ihan työn kirjoittamista sillä, että tulin tänne tielle kirjoittelemaan. Asusta jaarittelu tuntuu ehkä vähän luontevammalta kuin maailman luonnonkatastrofi markkina alueen kartoittaminen ja sen potentiaalisuuden arvioiminen. Mulla on tiedossa oikein villi perjantai-ilta hah! Nyt on pakko vaihtaa tää kirjoittaminen vähän vakavampaan hommaan, ihanaa perjantaita ja viikonloppua teille!

Laters :---*

4 kommenttia:

 1. Hyviä vinkkejä! :) Monesti tulee kyllä tehtyä just noin, mutta jotenkin ei oo koskaan ajatellu miks niin tuleekaan tehtyä!

  VastaaPoista
 2. Mie käärin lahkeita koska ne on aina liian lyhyet (183cm pituutta kun löytyy) ni sit se näyttää siltä, et ne ei olis muka liian lyhyet. Hihat käärin siks, että ärsyttää jos ne on tiellä. Mutta hyvä juttu että siitä on tyylillisestikin apua :-D Ostin muuten tänään sen (tai ainakin tosi samanlaisen) tummanvihreän villapaidan, mitä jossain haavepostauksessa esittelit ja johon siinä ihastuin ;-) Se on ihan täydellinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä mä käärin tietty myös aina siksi koska lahkeet on aina liian pitkät kun oon vaan 164 :-----D Mutta tietty tyylisyistä jos joku kysyy! Mulla kanssa pitää olla hihat pois tieltä jos alan jotain tekemään, ei pysty keskittymään jos ne lepattaa edessä! AA oon kade! En oo vielä löytänyt just sellaista kun siinä esittelin niin omaan kaappiin :'----D

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates