• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

DOWN BY THE ROADFarkku sininen + valkoinen + kamelin ruskea = täydellinen syyskombo. Oon tullut myös siihen lopputulokseen että hatut näyttää erittäin hyville long bob hiusmallin kanssa, melkein paremmalle kuin pitkien hiusten kanssa! Valkoinen villis ja revityt farkut taitaa olla jo klassikko kokonaisuus ja mikäs siinä, mä en ainakaan valita. Ei ehkä mikään tajunnanräjäyttävä asukokonaisuus, mutta tää oli ainakin mukava sellainen. Viikonloppuun sopiva vaihtehto! Plus nää kuvat on tosi kivoi ja syksyisiä :---) Tää villapaita taitaa olla pehmeimpiä paitoja mitä mä omistan, tää päällä maailma on vähän pehmeempi paikka. Eiks se mennyt niin että maailman ja ihmisen väliin tarvitaan jotain pehmeää!?

Mä oon vihdoin saanut takaisin mun _oman_ läppärin! En kestä tätä onnen määrää :'----D Tää(kään) taival ei oo ollut kovin helppo, ekan kerran kun sain tän takas se kirjas mut sisään vain väliaikaiseen profiiliin ja jouduin viemään sen uudelleen korjattavaksi. Tällä hetkellä kaikki muu toimii paitsi google chrome. Sellainen pikku juttu kun että selain mitä käytän a-i-n-a ei toimi. Katsotaan mitä sit seuraavaksi keksitään. (edit. toimitus huomauttaa että sain loppujen lopuksi chromen korjattua ihan itse. Ehkä heidän kannattas pestaa mut sinne liikkeeseen työntekijäksi koska oon aika etevä) Toimiva tekniikka on niitä juttuja joita osaa arvostaa vasta sitten kun ne menettää. Anyways, tuntuu hyvälle saada oma kone takaisin, en enää koskaan luovu tästä! Tänään oon parhaani mukaan vältellyt yliopisto hommien tekoa, mutta pakko se on kai nyt myöntää että sen on loputtava nyt. Yks hullu juttu on se, että nää on viimeset kurssit maisteri tutkintoon (jos ei lasketa kevään vaihtokursseja) ja se että tää on mun viides vuosi jo tuolla. Mihin tää aika oikein katoaa? Munhan pitäs olla jo sillai aikuinen ja mun pitäs tietää mitä mä teen.

Tajuaakohan sitä vain joskus että no nyt, nyt mä oon aikuinen. Must vähän tuntuu että saatan olla just tällainen vielä aika monta vuotta. Joka tapauksessa, hyvää viikonloppua!! Laters :---*

2 kommenttia:

 1. oi niin rento ja kaunis asu, ps kuvat todellakin on kivoja ja ihanan syksisiä! mukavaa lauantaita<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa kiitti! Rennot asut on just niit parhaita :---D Ihanaa lauantaita sullekkin!<3

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates