• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

GREY MATTER


Keväällä vallinut all grey everything meni multa jotenkin ohi, en hiffannut että miksi? Mut nyt tiiän, koko harmaa näyttää nyt paremmalle kuin koskaan! Verrattuna koko mustaan (aika synkkää) tai koko valkoiseen (kesäistä) harmaa tuntuu olevan se sopivin vaihtoehto välikausisäähän, syksyyn ja kevääseen. Harmaavarpus efektiltä säästyy jos harmaan sävyt on vähäsen toisistaan eroavia, materiaaleina parhaimpia mun mielestä on villa, farkku ja nahka. Samaan syssyyn voisin todeta että harmaa taitaa olla mun väri, se päällä tuntuu aina hyvälle ja niinkuin vois luulla niin se ei saa mua näyttämään harmaalle naamasta! Ainakaan jos laittaa paljon tummaa huulipunaa. 

Oon tänän tähän asti, noin puoli kuuteen, viettänyt läppäritöntä päivää. En tarkoituskella vaan ihan huomaamattani, normaalisti hamuan sitä hyppysiini jo ennekuin oon kunnolla saanut silmät auki. Läppärin kanssa tulee vietettyä päivisin aikaa enemmän kuin kenenkään elävän olennon. En oo ylpee tästä, mutta sen vapaa-aika surffailun lisäksi kun kaikki työ on läppärin kanssa istuskelemista. Kuinka virkistävä tää päivä olikaan, mä oon ommellut itselleni jotain aika siistiä (esittelen myöhemmin!) ja tehnyt ruokaa, nukkunut päiväunet ja hengaillut perheen kanssa. Puhelinta oon sentään näplännyt pariin otteeseen, ettei ihan lähde käsistä tää irtaantuminen. En muista koska viimeksi olisin ollut näin pitkään ilman koneen käyttöä. Suositelavaa hommaa ihan jokaiselle i suppose. Myös somevapaa päivä on juttu mistä oon tykännyt pitää kiinni. En menetä mitään ja kukaan muukaan ei kärsi, jos en yhteen päivään tai koko viikonloppuun päivitä Instagramia tai Snapchattia, tai kurki mitä muut päivittelee sinne. Sen sijaan siitä hetken tauon pitäminen tuntuu tarpeelliselta. Hullua on se, että näiden vuoksi mulla ei oo aikaa esim lukea, tehdä käsitöitä tai joogata.

Lepposaa sunnuntaita kaikille, mä taidan taas sulkea koneen näytön ja keksiä jotain luovaa tekemistä! Laters :--*

6 kommenttia:

 1. upee asu!! mistähän noi farkut mahtaa olla? ;-)

  www.tthekidult.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Nää oon ostanut kirpparilta, jotkut oikeesti vanhat :---D

   Poista
  2. no niimpä tietysti... :-D pitää ehkä seuraavalla kirppis kerralla raahata kaikki vähänkin potenttiaaliset farkku ehdokkaat sovituskoppiin ja toivoo, että jotkut olis tollaset yhtä buenot!

   Poista
  3. haha niimpä... Mä löydän parhaat farkut aina kirpparilta!

   Poista
 2. Tää asu!!! Ihan täydellinen.

  http://matildanieminenmusic.blogspot.se/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitst kiitos!! :---) Mäkin tykkäsin!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates