• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

INDIEDAYS BLOG AWARDSJos teidän mielestä mun blogi tuo teille inspiraatiota muodin saralta, niin oisin over the moon, jos käväisisitte äänestämässä mua näissä karkeloissa, siis Indiedaysin Blog Awardseissa! Äänestyslomakkeeseen pääsee alla olevaa kuvaa, kuin myös postauksen lopussa olevaa banneria klikkaamalla! Mun blogi löytyy alaspäin scrollaamalla tai kirjoittamalla hakukenttään FASHION STATEMENT. Isoin voitto mulle on se, että te eksytte tai saavutte tänne joka päivä tietoisesti lukemaan mun luokattomia juttuja ja tunnutte tykkäävän mun tyylistä ja kuvista! Tää blogi on mulle kanava johon voin upottaa mun luovat piirteeni ja antaa itsestäni jotain jollekkin. Parasta palautetta on se kun kuulee että on inspiroinut jotakuta tai kun saa joltain mielipideteen asusta tai siitä mitä oon kirjoittanut! Vuorovaikutus on jotenkin tullut mulle yllätyksenä blogissa, siis se kuinka uskomattoman ihanaa se on! Pitkään kirjoitin tätä ettei oikein koskaan kukaan jättänyt kommenttia ja nyt kun niitä tulee tasaisena purona niin oon ihan onnessani. Monta kertaa yksi kiva kommentti on tehnyt mun päivästä niin paljon paremman, jos maailma on muuten murjonut. Ois ihana nähdä teitä ihan naamatusten ja kuulla teidän elämästä, te kun tiiätte paljon musta.

Anyways, sanoman piti että ois huippuu jos äänestätte mua!
http://goo.gl/FG28gJ

6 kommenttia:

 1. Äänestin sua! Ansaitsisit tosiaan tosta jopa voiton :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit kiitos! Ihan häkellyn tästä :'-----))

   Poista
 2. Kävin äänestämässä! Tykkkään hirveesti sun blogista, sun tyyli jotenki iskee muhun ja saankin paljon inspiraatiota täältä :'). Vosin pukee varmaan kaikki nää asut päälle mitä oon täällä nähny lähiaikoina :P Tsemppiä kisaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa kiitos paljon! Ja ihana kuulla että täällä päässä osataan toimia oikein!! :'----)

   Poista
 3. prettymurmel10/10/15

  Äänestetty on! Perusteeksi sanoisin kovalaatuiset kuvat ja sun tyylin, josta saan tasaisin väliajoin insporaatiota omaan pukeutumiseen! Kommentoin joskus aiemminkin tästä, että mulla on itselläkin selkeä, aika paljon sun tyylistä eroava tyyli, minkä takia on kiva katsella sun kuvia, kun niistä saa uusia ideoita ihan eri tavalla kuin omannäköisistä asukuvista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos! Loistavaa että vaikka eroaa tyyli mun jutuista niin kuiteski saat jotain irti täältä :----)) Tulee sellanen fiilis kun saa tälläsen kommentin että 'vitsit tää on just mitä haluankin saada aikaan'!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates