• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

MOROCCO SNAPSHOTS


 Goprolla napattuja räpsyjä Marokosta, ehkei vielä viimeiset kuvat Marokosta mutta ainakin melkein :----D Jos materiaalia viikon reissulta (kahden ihmisen kuvaamana) kertyy noin 4000 kuvaa, niin sen läpikäyntiin menee aikaa. En valita! Näihin kuviin palaan enemmän kuin mielelläni uudestaan. Tosin se aiheuttaa aina kamalan kaukokaipuun, vaikka oon tälläkin hetkellä pois Suomesta. En laske enään Norjaan matksutamista että menisin ulkomaille, tää alkaa tuntua yhä enemmän ja enemmän kodilta. Mun paikalta. Eihän tänne muuttoonkaan oo enää kuin reilu 2kk!

Mut ei mun Norjasta pitänyt puhua, vaan näistä kuvista ja Marokosta!! Sanoin jo aiemmin, että rakastuin Goprohon palavasti, videokuvaamisen lisäksi tykästyin hulluna myös näihin kuviin mitä sillä voi ottaa. Verrattuna omaan järkkäriin, tästä tulee mieleen ne ajat kun oli sellainen kertakäyttö filmikamera ja sit sillä vaan räpsi menemään. Tää on ihan sama juttu (ainakin melkein), koska näyttöä siinä laitteessa ei oo niin ikinä ei tiiä onko otos maailmanluokkaa vai kamala haha. Goprossa on myös vähän laajis linssi, mikä näihin kuviin tuo oman kivan efektinsä. Ainkin noihin selfie kuviin, missä käsi on ihan venynyt ja iso. Nää kuvat on vielä jotenkin niin aitoja. Verrattuna kameralla otettuihin, joita aina miettii ja sommittelee kuvaa ottaessa. Näissä on oikeita ilmeitä ja fiiliksiä. Jotenkin näistä melkein välittyy Marokko katsojalle lävitse paremmin kun sit niistä tarkkaan harkituista hyvistä kuvitsa. Ei sillä että nää ois huonoja kuvia! Melkeinpä tykkään näistä enemmän.

Toivottavasti jaksoitte nää katsoo, tiedän että niitä oli ehkä muutama liikaa. Mut enemmän on aina enemmän XD Pakko päästä pian uudelleen reissuun.

2 kommenttia:

 1. aivan ihania reissukuvia, eikä ollenkaan haittaa vaikka niitä olisi useampi! :) nyt munkin nousi piikkiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En osannut millään laittaa vähempää :---D Ja sorit matkakuumeen aiheuttamisesta haha...

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates