• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

MOROCCO THROUGH GOPROSain Marokkoon lainaan GoPro kameran ja huh haluun kyllä sellaisen omaksikin! Se on ehkä maailman helpoin ja kätevin kamera käyttää ja siihen jää koukkuun. Mitä enemmän kuvasin sillä, sitä enemmän olin innoissani kuvaamisesta. Jos ei käytä puhelimeen saatavaa appia kuvaamisen yhteydessä, fiilis on kuin perinteisellä filmikameralla kuvaamisella, koskaan ei tiedä oikein mitä filmille on tallentunut. Tykkään myös yllättävän paljon kameran laajakulmasta!

Anyways, kuvailin videopätkiä koko reissun ajan, kävellessä ja katsellessa ja nyt vihdoinkin sain niistä koottua yhtenäisen videoklipin! Saatoin ehkä valvoa viime yönä kolmeen tätä editoidessa hehe... En oo koskaan ennen oikein kuvannut liikkuvaa kuvaa, saati editoinut mitään, et tää kaikki oli ihan uutta ja aika koukuttavaa. Sen huomaa ehkä just siinä että aluksi oli vaikea hahmottaa minkälaiset klipit toimivat videolla hyvin tai että millä tavalla sitä kannattaa kuvata maisemia, kaupungissa tai ihmisiä. En huomannut oikein mistään ottaa paikallaan olevaa videota, mikä ois ollut aika kiva lisä kokonaisuuden kannalta. Oon kuitenkin aika tyytyväinen tähän videoon, ottaen huomioon että se on ihan ensimmäinen kokonaisuus mitä oon tuottanut. Varmasti ainakin tulevilta reissuilta tuun kuvaamaan videomateriaalia! Siitä en lupaa mitään että uskaltaudun omalla naamalla kameran eteen :---D

Aattelin että teistä vois olla kiva tää pätkä katsoo (muistakaa vaihtaa laaduksi 1080!), mä ainakin oon onnessani palannut reissu muistoihin tän kautta. Videolla on myös helpompi ehkä hiffaa millainen paikka se Marokko oikein oli, vaikka tääkin on tosi suppea kokonaisuus ja vain pieniä pätkiä sieltä ja tuolta. Enjoy! :--*

6 kommenttia:

 1. Ei vitsi, me ollaan oltu aika samoihin aikoihin ilmeisesti Marokossa, sillä itekin fiilistelen omia reissukuvia! Ja niin kun tossa tekstissä sanoit, onnessani palasin itsekin reissumuistoihin, niin monta tuttua paikkaa kun näkyi! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin bongasinkin että säkin olit ollut! Mä olin syyskuun ekalla viikolla, et vissiin vähän ennen sua :--D Oli kyl upee reissu!

   Poista
 2. Tosi upee pätkä! Mäkin hankin just actionkameran ja oon vähän pihalla vielä sen kanssa :D Mitä ohjelmaa sä käytät videon editoimiseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä käytin tän editoimiseen Filmoraa, mutta jouduin sitten lopuksi kikkailemaan koska ilmaisversiolla jää vesileima videoihin. Onneks googlaamalla löysin ohjeet millä sen sai piilotettua. Muuten tosi hyvä ja näppärä ohjelma! Oi pitäs kyllä oma gopro hankkia :----))

   Poista
 3. Tosikiva pätkä!! Gopro on kyl huippu juttu, mullakin oli gopro mukana kroatiassa ja tästä sun videosta muistinkin, että munkin piti koota niistä klipeistä video, mutta oon unohtanut koko homman kokonaan! Pitää syyslomalla ottaa asiakseen sen videon teko!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Se on kyl niin siisti kapistus! :----)) tsemppiä videon kasaamiseen!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates