• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

OVER THE KNEE BOOTS


Vitsit, tää yhdistelmä on kyl mun yks lemppareista pitkään aikaan! Ylipolven saappaat yhdistettynä pitkään kauluspaitaan toimii. Huoleton ja huoliteltu asukokonaisuus samaan aikaan. Mulla tulee itselle aina jotenkin tosi naisellinen ja klassinen olo kun vetäisen saappaat jalkaan. En jotenkaan koskaan oo ollut saapas-ihmisiä, nilkkurit on jo kauan sitten vienyt mun sydämen. Saappaat tuntu pitkään liian klassiselta valinnalta mun tyyliin ja on varmaan vieläkin siellä klassisimmassa päässä mun karderoobista. Tosin ylipolvensaappaat atm on niin trendikkäät kuin vaan voi jalkaansa vetäistä. Nää mun omat on ostettu Nizzasta keväällä 2013 (en voi uskoa että siitä on jo noin kauan ja mun piti ihan laskea etten valehtele vuosiluvun kanssa) alle kympillä jostain loppu alesta, ei hassumpi löytö. Kannattaa Rivieralle ostaa keväällä, jolloin on jo aika kesäiset säät, tälläset 'talvi'saappaat ja raahauttaa ne sitten vaihdon jälkeen koti Suomeen. 

Mitä teille kuuluu? Mulle kuuluu normaalia. Päivät rullaa omalla painollaan eteenpäin. Vietän laittoman paljon aikaa yksin kämpillä katsoen tv sarjoja (viimeisin sarja jonka kahlasin läpi oli The Affair _älyttömän_ hyvä) ja näpytellen yliopisto juttuja. Valvon aivan liian myöhään ja aamuisin yritän saada itseni ylös sängystä ennen kymmentä. Oon shoppaillut viime aikoina aivan liian monta ihanaa villapaitaa ja yhden talvitakinkin. Tuntuu että jokainen päivä on edellisen toistoa ja että elämä vähän junnaa paikoillaan. Toistaa sitä kämpän ja kampuksen välistä reittiä edestakaisin. Tätä se arki taitaa olla? Kysymyksenä on se, että miten just tästä hetkestä, mun arjesta, sais sellaista että se ei tuntuisi siltä että odotellaan vaan sitä seuraavaa reissua tai sitä hetken onnen tunnetta kun saa taas yhden case työn palautettua. Lappeenrannassa kaipaan koti kotiin ja siellä ollessa kaipaan Lappeenrantaan. Tää kämppä on taas yksi väliaikaisuuden ilmentymä, mikään täällä ei oo mun omaa ja tuun asumaan täällä enää loka ja marraskuun. Välillä huomaan kaipaavani oikeaa kotia, en tätä väliaikaista elämää jossa tavarat on aina levällään. Toisaalta samaan aikaan oon onnellinen, this is my place to be juuri nyt. Nämä duunit tulee tehdä nyt että pääsen seuraavalle tasolle, eteenpäin.

Haluaisin antaa itsestä enemmän blogille, kertoo mun elämästä tai jotain. Mutta mitä silloin kun ei oo vain mitään kerrottavaa? Ainut näyttämisen arvoinen asia on juurikin ne päivän vaatevalinnat ja jorinat siitä miksi ylipolven saappaat on kivat ja että tän mekon kaa ne toimii hyvin, luoden illuusion pitkistä jaloista :--D Tällästä tänään, huomenna ehkä jotain muuta! Laters :---*

4 kommenttia:

 1. Anonyymi5/10/15

  härregyyd oot upee !

  VastaaPoista
 2. Juuuuu, toimii kertaa miljoona!! <3__<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee joku muukin on samaa mieltä! :---D Mä olin ihan fiilareissa tästä asusta!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates