• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

POWDER ROSE X GREYAllekirjoittanut on onnistuneesti päässyt Helsinki Vantaan lentokentältä Norjaan. Eilen oli kyllä huumori vähän vähissä siellä kentällä kynsiä pureskellessa. Tänään aktiviteetteihin on kuulunut mitäs muutakaan kuin upottautumista opiskeluun ja tietokoneen näppäimistön painelua. Poikaystävä käy töissä niin kuin normaalit ihmiset tapaa tehdä, joten mä oon päivät yksin ja tänään ja huomenna vielä ilman wifiä. Tällaiselle netti addiktille kuin minä, tää ei oo mikään pikku juttu sulatettavaksi haha. Yllättävän hyvin tää päivä on kuitenkin sujunut, varsinkin kun sain kulutettua siitä ison osan vielä unten mailla!

Nää kuvat ja tää asu, vitsit kuin onnistuneet! Oon todennut että mun pienin siskoni on just hyvä kuvaamaan mun asukuvia kun hän on _vielä_ mua lyhempi, joten kuvakulma on automaattisesti oikea. Oikea sillä tapaa, että mä näytän pidemmälle ja solakammalle. Puuteriroosa ja harmaa toimii niin hyvin yhdessä ja vaikka tää asu on kokonaisuudessaan oversized, paljaat jalat keventävät vaikutelmaa just riittävästi. Nämä kuvat tuli napattua just sen legendaarisen golden hourin aikana ja sen huomaa. Mun naama jotenkin hehkuu ja auringonlaskun värit jotenkin tasoittaa mun ihoa. Värimaailma näissä kuvissa on just jees!

Oon lokakuun ajan saanut oikein hyvin kuvailtua asuja blogin puolelle ja oon ylpeä siitä! Nyt Norjassa ollessa on tosin vielä vähän epäselvää miten pystyn pitämään tätä tahtia yllä. Hiffasin vasta tänään että olisi pitänyt raahata oma jalusta mukaan, pienen taskukokoisen kolmijalan sijaan. Katsotaan miten tästä selvitään! Paluulippuahan mulla ei vielä takaisin Suomeen oo, koska mua ahdistaa suunnitteleminen pidemmälle aikavälille! Oon just se ihminen joka ei tiedä aikataulullisesti vain seuraavan päivän ja suurin piirtein vain seuraavat viis päivää. Tykkään pitää mun options open :--D

Laters :-*12 kommenttia:

 1. Niiiiiin ihana taas!! Just sitä tiettyä kontrastia, josta tykkään yli kaiken :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äää kiitos!! Tää kyl oli nappiin mennyt kokonaisuus omastakin mielestä :----) Tykätään siis samasta kontrastista!

   Poista
 2. Niiin upeita kuvia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!! Nämä onnistui kyl tosi hyvin, vaikka vaan nopsaa nää otettiin!

   Poista
 3. siis ihana asu!! ja huhh, oot kaunis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos!! täshä iha punastuu :----D

   Poista
 4. On kyllä just täydellinen valo näissä kuvissa! Ja asu on makee kans!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oikees paikassa oikeeseen aikaan kerrankin! :--)

   Poista
 5. Onpa makee asu! :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaiks kiitti! Mäkin tykkäsin täst paljon :---)

   Poista
 6. Ihana asu ja ihana sinä myös! Söpöläinen!

  VastaaPoista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates